May 11, 2020

Een nieuwe website

Dat werd ook wel eens tijd, of niet dan?

Een uitstekend voorbeeld van het verhaal van het huis van de schilder. Na meer dan 3 jaar, waarin we inmiddels 2 kantoren verder zijn, flink zijn gegroeid en inmiddels veel meer doen dan alleen banners maken is het eindelijk een feit: We hebben een nieuwe website. Waarom moest dat nou zo lang duren?

Focus op een goede basis neerzetten

De afgelopen tijd hebben we binnen TRGR hard gewerkt om een goede basis neer te zetten waarop we de komende jaren verder kunnen bouwen. Mooie groeipaden voor onze werknemers, een nauwere samenwerking met Tomorrowmen en een tweetal verhuizingen zorgden er voor dat onze website een ondergeschoven kindje was geworden. Nu we vinden dat alles klaar is voor de volgende fase was dus eindelijk de website aan de beurt. 

Het is gelukt en zelfs Pixel kan 'm beheren.

Na een paar maanden hard zwoegen tussen de lopende projecten door is ‘ie dan eindelijk klaar. Helemaal custom gebouwd in WordPress, zodat ‘ie volledig uniek is; zelfs Pixel de kantoorhond ‘m kan beheren. Oké, Pixel misschien niet want het is nog maar een puppy, maar verder kan een kind de was doen. Dit was een enorm grote voorwaarde omdat we vinden dat het up-to-date houden van ons nieuwe uithangbord geen enkele moeite moet kosten.

We hopen dat deze website een mooi beeld geeft van het ‘nieuwe’ TRGR. Heb je zin om eens langs te komen op het Zuiderpark om ons eens met eigen ogen te zien, schroom dan niet en neem contact op.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Laatste nieuws & artikelen.

Waar kunnen we je bij helpen?

We reageren (heel erg) snel.

Wij geloven dat samenwerken leidt tot het beste resultaat. Samenwerken met elkaar en met onze klanten. Jij hebt kennis van de branche, wij weten hoe we een goed verhaal kunnen vertellen en welke middelen nodig zijn om dit over te brengen aan de doelgroep. Laten we het hier snel eens over hebben, we horen graag van je!

TRGR – Digital Creative Agency