WordPress Development.

Het is natuurlijk enorm belangrijk dat jouw website er aan de voorkant goed uitziet, hier zorgen onze UX-designers en front-end developers natuurlijk voor. Een makkelijk aan te passen website is minstens zo belangrijk. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken bouwen we al onze websites in WordPress. De Elementor plug-in maakt het beheren nóg veel makkelijker!

WordPress

Waarom WordPress?

Nadat het design is opgeleverd door onze UX & UI designers starten de developers met het bouwen van de website in WordPress. We kiezen ten eerste voor WordPress omdat we er zeker van willen zijn dat de beveiliging van de website altijd up-to-date is. Daarnaast is het gemakkelijk kunnen beheren van een website natuurlijk erg belangrijk. Het is niet voor niets dat meer dan 60% van de websites met een CMS WordPress gebruiken. Daarnaast is er de keuze uit meer dan 55.000 plugins in de WordPress Plugin Directory. Plugins zijn (vaak) voorgebouwde functionaliteiten die het development proces enorm versnellen. Het wiel hoeft hierdoor niet constant opnieuw uitgevonden te worden.

Elementor voor ultiem gebruiksgemak.

Elementor is de meest visuele editor om jouw website te kunnen beheren.  De plugin wordt op meer dan 5.000.000+ websites gebruikt en is daarmee één van ’s werelds meest gebruikte WordPress plugins. 

Omdat Elementor gebruik maakt van een visueel ‘drag-&-drop’ systeem is het, als de website live staat, voor iedereen een fluitje van een cent om aanpassingen te maken. Ook nieuwe pagina’s kunnen gemakkelijk worden opgemaakt op basis van bestaande elementen. Als je dacht dat standaard WordPress makkelijk te beheren was, maak dan eens een afspraak met onze developer Kaj voor een demo van Elementor. 

Razendsnelle hosting.

Om hoog te kunnen ranken in Google is de snelheid van een website essentieel. Om deze reden gebruiken we een managed WordPress hosting. Deze hosting is speciaal gemaakt voor supersnelle WordPress websites en heeft vele handige features. Er is een staging omgeving waar we gemakkelijk aanpassingen kunnen doorvoeren en testen zonder dat jouw klant dit zal merken. Met dagelijkse automatische back-ups van jouw hele website is je data veilig. 

TRGR denkt met je mee, en wist ons altijd positief te verrassen. Met een persoonlijke en open benadering is het voor ons een hele fijne partij om mee samen te werken.

Frans Zantman – Co-Founder Samenvijf

Samenwerken voor het beste resultaat.

Onze websites zijn het resultaat van goed samenwerken. Hieronder een impressie van waar dit toe kan leiden. Wil jij ook helpen om ons development team naar een nóg hoger niveau te tillen? Check dan onze vacature. 

Snel schakelen.

Strakke deadlines, die kennen we. Sterker nog, meer dan de helft van onze opdrachten heeft een krappe deadline. Het liefst nemen we natuurlijk ruim de tijd om goed na te denken (en te sparren) over een goed UX traject, maar we snappen dat de ideale wereld vaak niet strookt met de realiteit. Daarom denken we graag met de klant mee en zorgen we voor een efficiënte productie-flow en tijdige aanlevering.

TRGR staat voor 1-op-1 contact met de uitvoerende designer en developer. Dit zorgt voor korte lijnen en een vlotte manier van werken.

Neem nu contact met ons op en ervaar onze manier van werken!

Waar kunnen we je bij helpen?

We reageren (heel erg) snel.

Wij geloven dat samenwerken leidt tot het beste resultaat. Samenwerken met elkaar en met onze klanten. Jij hebt kennis van de branche, wij weten hoe we een goed verhaal kunnen vertellen en welke middelen nodig zijn om dit over te brengen aan de doelgroep. Laten we het hier snel eens over hebben, we horen graag van je!

TRGR – Digital Creative Agency