DPG Media
Creatie Uitjeskrant.

Structurele concepting en creatie van advertenties op eigen media. 

Klant.

Onderdelen.

Concept, Campagne, Rich Media, Banners

Samen met DPG Media zorgen we al jaren voor de invulling van de digitale verkoop van middelen op eigen- en externe media.

DPG Media (voorheen De Persgroep) is het grootste mediahuis van Nederland. DPG Media is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale en lokale nieuwsmerken, radio en websites zoals; AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Tubantia, De Gelderlander, maar ook titels zoals NationaleVacaturebank.nl, Intermediair.nl, Tweakers.nl, Hardware.info, Reclamefolder.nl en veel meer.

Eigen media

Wanneer je zelf in het beheer bent van media is het zelf adverteren hier op natuurlijk een mooie kans. We ondersteunden eerst de Persgroep en nu DPG Media al jaren bij de creatieve ontwikkeling van de eigen advertentiemiddelen. Dit in de vorm van statische JPG banner tot volledige Rich Media Homepage Takeovers.

Uitjeskrant.nl

Uitjeskrant is een initiatief van DPG Media. Op uitjeskrant.nl kunnen mensen fantastische aanbiedingen vinden voor entree tot pretparken, dierentuinen, musea of  musicals.

Voor uitjeskrant hebben we dynamische remarketing banners ontwikkeld binnen DV360 en (DoubleClick) Studio. Er draait één creative voor zowel de interne- als externe media, deze creative past zich aan op basis van de afzender, product en seizoen.

Andere cases.

Heb je een project in gedachten?
Laten we samen aan de slag gaan.

Waar kunnen we je bij helpen?

We reageren (heel erg) snel.

Wij geloven dat samenwerken leidt tot het beste resultaat. Samenwerken met elkaar en met onze klanten. Jij hebt kennis van de branche, wij weten hoe we een goed verhaal kunnen vertellen en welke middelen nodig zijn om dit over te brengen aan de doelgroep. Laten we het hier snel eens over hebben, we horen graag van je!

TRGR – Digital Creative Agency