hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Snelweg in TRGR beeldmerk

Palladio

Rebranding met introductie-campagne & website.

Palladio en Eiffel gaan samen verder onder 1 dak. Om de verdere groei van Palladio te stimuleren is de wens ontstaan om de identiteit van Palladio strakker neer te zetten en deze te lanceren met een introductiecampagne & nieuwe website.

Onderdelen

Banners|Branding|Campagne concept|Social statics|UX/UI design|Video’s|Webdevelopment

Palladio gaat samen met EIFFEL. Eiffel is een prachtig bedrijf in Legal, Finance en Technology. De ruim 100 professionals van Palladio worden onderdeel van de Eiffel-community waarin straks 700 professionals met elkaar kennis uitwisselen en samenwerken. Met behoud van het Palladio DNA gaan we met Eiffel verder bouwen aan Palladio 2.0 waarin de integrale bedrijfsvoering van programma’s en projecten centraal staat.

Aan TRGR de schone taak om met een sterke rebranding-campagne en een nieuwe website vorm te geven aan Palladio 2.0. De basis van de rebranding is een duidelijke customer journey gericht op het werven van nieuwe collega’s.

Palladio hero image snelwegen

Strategie

Met de focus op branding en het werven van sollicitanten zijn we bezig geweest om, vanuit verschillende invalshoeken, een passende strategie te ontwikkelen voor Palladio. We hebben vanuit het perspectief van de werknemer én van de werkgever gezocht naar een passend resultaat, namelijk: Trots Werk. Waarom trots werk? Omdat Palladio werkt in de meest complexe en uitdagende projectomgevingen én omdat die projecten er niet alleen voor Palladio toe doen, maar ook voor miljoenen mensen die er dagelijks mee te maken hebben. Voor ons een mooi haakje om het merk Palladio nog sterker neer te zetten.

Laptop met Palladio website preview

Campagne

Vanuit het haakje Trots Werk is er een campagneconcept ontwikkeld. Hierin kwam enerzijds naar voren hoe professioneel en goed Palladio keer op keer Trots Werk levert en anderzijds wat voor mooie projecten er gerealiseerd worden en hoe tof en inspirerend de werkomgeving is voor werknemers. Het concept hebben we doorvertaald naar pakkende video’s op YouTube (pre-roll – 16×9), Facebook/Instagram (Timeline ad – 4×5) en LinkedIn (Timeline ad 4×5).

Mockup van laptop en smartphone met social ads van Palladio

UX / UI

Om te beginnen is de structuur van het menu van de website geoptimaliseerd. De navigatie binnen de website is daardoor duidelijker en een solide basis is gelegd voor de rest van de website. Voor potentiële werknemers die willen bijdragen aan Trots Werk, zijn er op verschillende plekken van de website mogelijkheden om naar de vacatures te navigeren, om daar direct te kunnen solliciteren, één van de belangrijkste doelen van de website. Dat werken bij Palladio ‘Trots Werk’ is, laten we terugkomen door de verschillende blokken op de pagina.

 

Gerealiseerde projecten, nieuwsberichten en reacties van werknemers en klanten kunnen verzameld worden en zijn gemakkelijk te publiceren door het toevoegen van een “content hub”. Tot slot is de website responsive gemaakt zodat de website pixel perfect is op zowel grote als kleine schermen.

Webdevelopment

Omdat de focus van het project op gebruiksgemak en het makkelijk toevoegen van content lag, is er tijdens de ontwikkeling rekening gehouden met de pijlers: gebruiksgemak, veiligheid en Google Pagespeed.

 

We hebben WordPress zo ingericht dat Palladio razendsnel content kan vullen aan de hand van herhaalde invulvelden. Denk hierbij aan het toevoegen van pagina’s als nieuwsberichten, projecten, diensten en vacatures. De voordelen hiervan zijn dat de pagina’s altijd consistent aan elkaar zijn, de ingevulde data gemakkelijk en automatisch wordt herbruikt op andere pagina’s van de website en dat de kans op fouten flink wordt verkleind.

 

Tot slot kan Palladio custom pagina’s aanmaken met behulp van de voorgedefinieerde blokken in de visual editor Elementor. In tegenstelling tot de consistentie in bovengenoemde pagina’s hebben ze hier de vrije hand in het maken van pagina’s.

Tagline in het wit
TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Arnoud
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.