hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Candyspot x TRGR

Candyspot

Een verhaal van verleidelijke creatie

We brachten de unieke essentie van Candyspot tot leven door een verleidelijke merkervaring te creëren, resulterend in een verrukkelijke explosie van creativiteit.

Onderdelen

Animatie|Branding|Campagne concept|Identiteit|Social

TRGR’s recept voor Candyspot’s succes

Candyspot, een onderscheidende speler in de wereld van snoep en chocolade, staat bekend om hun verleidelijke assortiment van zeldzame en wereldwijde lekkernijen. Toen ze de behoefte voelden om hun unieke aanbod en merkervaring te versterken, wendden ze zich tot TRGR voor de creatieve invulling van de digitale aanwezigheid en advertentie-initiatieven.

Video afspelen

Samenwerking & werkwijze

Onze reis begon bij het kloppende hart van Candyspot – hun toewijding aan exceptioneel snoep, chocolade en andere lekkernijen. We dompelden ons onder in hun verhaal en realiseerden ons dat het niet alleen ging om het tonen van hun producten, maar ook om het overbrengen van de ervaring en emotie die elk product uniek maakt. We streven ernaar klanten niet alleen snoep te laten kopen, maar ze deel te laten uitmaken van iets zeldzaams en exclusiefs – een smaakvol avontuur.

 

Ons creatieve team werkt nauw samen met Candyspot om deze visie te verwezenlijken. We ontwerpen campagnes die meer doen dan de smaakpapillen prikkelen – ze ontsteken de verbeelding. Door het gebruik van levendige beelden in combinatie met lijntekeningen, brengen we een verhaal tot leven dat de zoete en unieke wereld van Candyspot weerspiegeld. Elke campagne nodigt klanten uit om een wereld te ontdekken vol zeldzame lekkernijen, verrijkt met artistieke lijntekeningen die elk product een eigen verhaal gaven.

Digitale middelen

We hebben de kracht van geanimeerde social advertenties ingezet om de unieke charme van Candyspot tot leven te brengen. We begrijpen dat de levendige wereld van snoep en chocolade van Candyspot niet alleen gezien, maar ook gevoeld moet worden. Daarom hebben we gekozen voor een dynamische en interactieve benadering door middel van geanimeerde social advertenties.

 

Voor elke advertentie creëeren we een klein verhaal dat de essentie van Candyspot's producten vangt. We gebruiken kleurrijke animaties die de textuur en het gevoel van de snoepjes en chocolaatjes in beeld brengt, waardoor een ervaring wordt gecreëerd die de kijker kan proeven en voelen. De geanimeerde elementen, zoals dansende snoepjes of fonkelende chocoladerepen, worden gecombineerd met speelse lijntekeningen, wat elke advertentie een handgetekende en persoonlijke touch geeft.

 

Deze animaties zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ze zijn ook strategisch ontworpen om de aandacht van de kijker te trekken in de snelle wereld van social media feeds. De bewegende elementen zorgen voor stopkracht, waardoor de kans groter wordt dat gebruikers zullen pauzeren en interactie hebben met de advertentie. De geanimeerde advertenties zijn ook geoptimaliseerd voor verschillende social media platforms, waarbij elk formaat en elke lengte zorgvuldig is overwogen om maximale impact te garanderen.

Drukwerk

We zetten ons in voor een zoet succes, niet alleen online maar ook in de tastbare wereld van Candyspot's producten. Zo werken we ook aan de dozen en verpakkingen, waarbij we elk detail zorgvuldig afwegen om ervoor te zorgen dat de presentatie net zo verleidelijk is als de inhoud. We kiezen kleurenpaletten die net zo rijk en gevarieerd zijn als een gemengde snoepzak. Onze innovatieve ontwerpelementen zijn de kers op de taart, ze prikkelen de nieuwsgierigheid en maken het uitpakken van elk product een feest op zich.

 

Deze benadering zorgt ervoor dat elke interactie met Candyspot's producten een smaakvol avontuur is, of het nu online is of in de handen van de klant. We nemen de kunst van het verpakken serieus, omdat we weten dat in de wereld van snoep en chocolade, het de buitenkant is die de binnenkant verleidt. We zijn er trots op dat we de zoete belofte van Candyspot helpen verpakken in een ervaring die even verleidelijk is als een onweerstaanbare snoepwinkel.

Tagline in het wit
TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Arnoud
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.