Onverwacht
snelle websites.

Wil jij je bezoekers verrassen met een razendsnelle, mooie én gebruiksvriendelijke website? Dan zit je bij ons goed. Wij denken vanuit jouw bezoekers en houden tegelijkertijd rekening met jouw wensen. Samen met jou gaan wij tot het uiterste. Doordat je 1-op-1 contact hebt met onze designers en developers houden we het contact persoonlijk en schakelen we snel. Ben jij klaar voor the unexpected?

Door ons je website laten maken? We werken volgens een gestroomlijnd proces om zo constant kwaliteit te kunnen leveren. Elke keer weer. Zo ziet ons proces eruit

Kick-off.

Tijdens de kick-off bespreken we samen o.a. jouw wensen, doelen en doelgroepen. Met deze informatie bepalen we de strategie.

UX/UI design.

De strategie vertalen we door naar een heldere structuur en wireframes. Wanneer alles helder is werken we dit uit in een triggerend ontwerp.

Development.

Onze developers zetten het ontwerp om naar een responsive en makkelijk te beheren een WordPress-website.

Oplevering.

Nadat alle content in de website verwerkt is (door jou of door ons) en alle functies getest zijn, kan jouw website live gaan met een big bang.

Support.

Na de livegang geven we je graag een WordPress-training zodat je de website zelf kan onderhouden. Ook kan je altijd bij ons terecht voor vragen over jouw website.

Optimalisatie.

Nadat de website is opgeleverd begint het spel pas echt. Wat werkt er goed en wat kan er toch nog beter. We blijven jouw website graag steeds beter maken.

"TRGR denkt met je mee, en wist ons altijd positief te verrassen. Met een persoonlijke en open benadering is het voor ons een hele fijne partij om mee samen te werken."
- Frans Zantman
Co-Founder Samenvijf

Een greep uit onze triggerende websites.

Succesvolle websites zijn het resultaat van goed samenwerken. Onze cases geven een digitaal kijkje in de keuken. Zo laten we zien hoe we te werk gaan en tot welk resultaat dit leidt.

Wil jij je bezoekers overhalen tot conversie?

Laat ons je landingspagina maken.

Zo zorgen wij dat
jouw website opvalt.

Door te beginnen bij de basis en een duidelijk proces zorgen wij dat jouw website tot een succes wordt. Bekijk hier welke diensten er tijdens het proces ingezet kunnen worden.

Een goed design begint met een duidelijke strategie. Deze werken wij uit in een duidelijke flow en functionaliteiten en we maken de blauwdruk voor jouw website in de vorm van wireframes. Op basis van de wireframes maken we een spetterend UI design. We bepalen de look & feel en leggen de focus op de juiste zaken als primaire conversies en secundaire conversies.

Nadat het design is opgeleverd door onze UX & UI designers starten de developers met het omzetten van het ontwerp naar een eenvoudig te beheren WordPress website. We gebruiken de laatste technieken waardoor de website responsive is en op alle schermen goed uit de verf komt.

Een landingspagina is een pagina op jouw website waar een bezoeker binnenkomt na een zoekopdracht in Google of door het klikken op een banner. Wij ontwerpen landingspagina’s die mooi zijn, converteren en je vindbaarheid vergroten.

Met een werken-bij website kun je naast het plaatsen van vacatures werken aan je employer branding. Je legt focus de op jouw bedrijf, de cultuur en de mensen. Door een goed verhaal met passende foto’s zorg je dat potentiële werknemers een goed beeld krijgen van hoe het is om bij jou te werken.

Wanneer jouw nieuwe website online staat begint het spel pas echt. Door middel van optimalisaties, zoals het uitvoeren van A/B tests maken we de website steeds een beetje beter en ontwikkelen we triggerende campagnes om jouw website een vliegende start te geven.

We bieden je graag een onderhoudscontract aan voor de nieuwe website. We zorgen middels dagelijkse back-ups en periodieke updates voor dat de website veilig blijft en goed blijft werken op verschillende apparaten en browsers. Mocht er toch iets fout gaan, zetten we een back-up van maximaal een dag oud terug.

Hosting.

Snelheid van een website is essentieel voor een goede gebruikerservaring en goede ranking in zoekmachines. Om deze reden gebruiken we een managed WordPress hosting waarbij veel handige functies zijn inbegrepen. Bij aanpassingen of updates van jouw website werken we op een staging omgeving zodat we makkelijk aanpassingen kunnen doen en testen zonder dat jouw klant dit zal merken.

Een mooi team.

Teamwork om alle verwachtingen te overtreffen. Daar worden wij nou écht blij van. Wij zijn ambitieuze designers en developers van zwaar en licht kaliber met een voorliefde voor websites. We kunnen ons verplaatsen in de externe leden van ons team: en dat ben jij als opdrachtgever.

Wil jij je merk op laten vallen?

Wij maken ook triggerende campagnes..

Wij delen graag onze kennis over websites.

Klaar om je verwachtingen te overtreffen?

Expect the unexpected.