hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Opvallend rake websites

Wil jij je bezoekers verrassen met een razendsnelle, mooie én gebruiks-vriendelijke website? Dan zit je bij ons goed. Wij denken vanuit jouw bezoekers en houden tegelijkertijd rekening met jouw wensen. Samen met jou gaan wij tot het uiterste. Doordat je 1-op-1 contact hebt met onze designers en developers houden we het contact persoonlijk en schakelen we snel. Ben jij klaar voor the unexpected?

Jouw website met een goed doordachte UX, ijzersterke techniek en razendsnelle hosting

 

Focus

verkenning & strategie

Samen gaan we op zoek naar de vonk: bij jou, je product, de mensen die we willen raken. Zo laden we het concept, bepalen we doelen en stellen we ons arsenaal op.

 

UX/UI design

een design dat raakt

De strategie vertalen we door naar een heldere structuur en wireframes. Wanneer alles helder is werken we dit uit in een triggerend ontwerp.

 

Development

de techneuten gaan aan de slag

Onze developers zetten het ontwerp om naar een responsive en makkelijk te beheren een WordPress-website.

 

Oplevering

livegang met een big bang

Nadat alle content in de website verwerkt is (door jou of door ons) en alle functies getest zijn, kan jouw website live gaan met een big bang.

 

Support

(bijna) altijd bereikbaar

Na de livegang geven we je graag een WordPress-training zodat je de website zelf kan onderhouden. Ook kan je altijd bij ons terecht voor vragen over jouw website.

 

Optimalisatie

nóg meer uit je website halen

Nadat de website is opgeleverd begint het pas echt. Wat werkt er goed en wat kan er nóg beter? We blijven graag samenwerken om de website nog effeciënter te maken.

"TRGR is een uitermate creatief bureau, waar bij iedere nieuwe opdracht met een frisse blik met je wordt meegedacht. Samen hebben we gezorgd voor een uniforme lijn HTML5 banners voor meer dan 15 merken, waarbij een vlotte samenwerking realiseerde in een supersnelle oplevering."

Floor Boerema

Sr. Digital Marketeer, Noordhoff Uitgevers

Mooie en succesvolle campagnes zijn het resultaat van goed samenwerken. Onze cases geven een digitaal kijkje in de keuken.

Wij zorgen dat jouw website je doelen haalt.

Door te beginnen bij de basis en een duidelijk proces zorgen wij dat jouw website tot een succes wordt. Bekijk hier welke diensten er tijdens het proces ingezet kunnen worden.

UX/UI Design

Een goed design begint met een duidelijke strategie. Deze werken wij uit in een duidelijke flow en functionaliteiten en we maken de blauwdruk voor jouw website in de vorm van wireframes. Op basis van de wireframes maken we een spetterend UI design. We bepalen de look & feel en leggen de focus op de juiste zaken als primaire conversies en secundaire conversies.

WordPress website

Nadat het design is opgeleverd door onze UX & UI designers starten de developers met het omzetten van het ontwerp naar een eenvoudig te beheren WordPress website. We gebruiken de laatste technieken waardoor de website responsive is en op alle schermen goed uit de verf komt.

Landingspagina

Een landingspagina is een pagina op jouw website waar een bezoeker binnenkomt na een zoekopdracht in Google of door het klikken op een banner. Wij ontwerpen landingspagina’s die mooi zijn, converteren en je vindbaarheid vergroten.

Werken-bij website

Met een werken-bij website kun je naast het plaatsen van vacatures werken aan je employer branding. Je legt focus de op jouw bedrijf, de cultuur en de mensen. Door een goed verhaal met passende foto’s zorg je dat potentiële werknemers een goed beeld krijgen van hoe het is om bij jou te werken.

Optimalisatie

Wanneer jouw nieuwe website online staat begint het spel pas echt. Door middel van optimalisaties, zoals het uitvoeren van A/B tests maken we de website steeds een beetje beter en ontwikkelen we triggerende campagnes om jouw website een vliegende start te geven.

Gratis quickscan

Ben jij benieuwd hoe goed jouw website is óf ben je misschien wel nieuwsgierig op welke punten je website geoptimaliseerd of verbeterd kan worden? Laat dan je gegevens achter en ontvang gratis en vrijblijvend een quickscan van jouw website.

Hosting

Snelheid van een website is essentieel voor een goede gebruikerservaring en goede ranking in zoekmachines. Om deze reden gebruiken we een managed WordPress hosting waarbij veel handige functies zijn inbegrepen. Bij aanpassingen of updates van jouw website werken we op een staging omgeving zodat we makkelijk aanpassingen kunnen doen en testen zonder dat jouw klant dit zal merken.

Onderhoud

We bieden je graag een onderhoudscontract aan voor de nieuwe website. We zorgen middels dagelijkse back-ups en periodieke updates voor dat de website veilig blijft en goed blijft werken op verschillende apparaten en browsers. Mocht er toch iets fout gaan, zetten we een back-up van maximaal een dag oud terug.

Een mooi team

Met dit team werken we samen aan razendsnelle websites.

het team

Pixel
Chief Cuddle Officer
Kaj Haandrikman
Team lead / Websites
Jesper Veenma
Developer
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner
Arno Hes
UI / UX Designer
Peter Bergsma
Sr. UX Designer & Managing partner

We delen graag onze expertise

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Woo­Commerce, dé WordPress plugin voor jouw online shop!

1 augustus 2022
Door:

Jesper Veenma

Snel schakelen

Strakke deadlines, die kennen we. Sterker nog, meer dan de helft van onze opdrachten heeft een krappe deadline. Het liefst nemen we natuurlijk ruim de tijd om goed na te denken (en te sparren) over een videoproductie, maar we snappen dat de ideale wereld vaak niet strookt met de realiteit. Daarom denken we graag met de klant mee en zorgen we voor een efficiënte productie-flow en tijdige aanlevering.

TRGR staat voor 1-op-1 contact met de uitvoerende designer en developer. Dit zorgt voor korte lijnen en een vlotte manier van werken.

Neem nu contact met ons op en ervaar onze manier van werken!

Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Stuur ons een berichtje!