Samen zijn we een mooi team.

Al onze Digitale Creatives zijn vakidioten met naast een brede kennis van digital design ook een eigen specialisme. Dit zorgt voor een mooi team met brede dienstverlening. Samen kunnen we veel. Van creatief concept en storyboard tot productie en realisatie.

Marketing, media & techniek = creatie anno nu.

Onze Digital Creatives hebben een voorliefde voor de digitale wereld. Daarom zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Door deze kennis te combineren met de kennis van onze klanten ontwikkelen we digitale creatie die je doelgroep triggert. Voor alle devices en alle kanalen. Of dit nou een banner is, een landingspagina of een video. Samen bedenken we de beste manier om de doelgroep te activeren. 

Arnoud Kingma.

Sr. Creative & Managing Partner

Peter Bergsma.

Sr. UX Designer & Managing Partner

Kaj Haandrikman.

Lead Developer

Kevin Bakker.

Interactive Designer & Animator

Tijs Ots.

UX Designer

Arjen Kramer.

Project Manager

Jesper Veenma.

Developer

Menze Kwint.

Sr. Concepter & Designer

Kylian Nijnuis.

Developer

Kjelt Maatje.

JR. Interactive Designer & Animator

Toine Hoogstra.

Jr. Developer

Pixel.

CCO (Chief Cuddle Officer)

Daan Groenendal.

Stagiair Animatie

Esmee ter Beek.

Stagiair Design

Vacature.

Stagiair design en/of animatie

Vacature.

Stagiair development

We zijn trots op TRGR.

Werken bij TRGR betekent met een groep vakidioten werken aan mooie en uiteenlopende projecten. Omdat iedereen zijn verantwoordelijkheid kent (en ook neemt) bestaat er een cultuur van hard werken, vrijheid en gezelligheid. We werken in een vlakke organisatie waar iedereen kritisch op elkaar mag zijn. Dit zorgt er voor dat we het maximale uit ons werk halen en trots kunnen zijn op wat we maken. 

Na het werk kunnen we voldaan plezier maken. Of het nou een speciaalbiertje van onze eigen tap is of het jaarlijkse teamuitje naar het buitenland. Deze cultuur vinden we met z’n allen enorm belangrijk en willen we ook als we verder groeien graag in stand houden.

Lijkt het je wat? Kom dan met ons samenwerken!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakidioten. Of je nou freelancer bent of graag een vaste baan wilt. We willen je graag leren kennen. Klinkt goed? Neem contact op of check de vacature(s).

Waar kunnen we je bij helpen?

We reageren (heel erg) snel.

Wij geloven dat samenwerken leidt tot het beste resultaat. Samenwerken met elkaar en met onze klanten. Jij hebt kennis van de branche, wij weten hoe we een goed verhaal kunnen vertellen en welke middelen nodig zijn om dit over te brengen aan de doelgroep. Laten we het hier snel eens over hebben, we horen graag van je!

TRGR – Digital Creative Agency