Een mooi stel vakidioten.

Als creatief bureau is het onze missie om jouw verwachtingen te overtreffen. Het nét even beter te doen dan wat je gewend bent.

Wij nemen deadlines serieus en halen deze het liefst met marge. En die ene extra aanpassing zie je niet meteen terug op de factuur.  We blazen je omver met creatieve concepten, verrassende campagnes en razendsnelle websites.

Dit (en meer) met een tikkie Groningse nuchterheid. Dat is waar onze klanten én wij blij van worden, elke dag weer! Wil jij samenwerken met enthousiaste Digital Creatives? Neem dan contact op!

Samen knokken we voor de aandacht van je doelgroep.

Online aandacht is vluchtig. Een website wordt binnen een paar seconden door je bezoeker beoordeeld. Marketing video’s worden nauwelijks nog uitgekeken en een banner van jouw campagne is in een oogwenk voorbij gescrold als deze niet pakkend genoeg is. Wij kruipen daarom in de huid van jouw doelgroep.  Zodra we weten waar de doelgroep door aangesproken wordt, weten we ook wat de doelgroep triggert. Zo overtreffen we samen de verwachtingen van jouw campagne, landingspagina, video of website.

Met jouw wensen en onze ervaring op het gebied van digitale creaties maken we samen een steengoede digitale ervaring op maat, voor jouw én je doelgroep!

Ben je benieuwd wat wij allemaal al voor andere klanten hebben gedaan?

Marketing, media & techniek =
creatie anno nu.

Onze Digital Creatives hebben een voorliefde voor de digitale wereld. Daarom zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Door deze kennis te combineren met de kennis van onze klanten ontwikkelen we digitale creatie die je doelgroep triggert. Voor alle devices en alle kanalen. Of dit nou een banner is, een landingspagina of een video. Samen bedenken we de beste manier om de doelgroep te activeren. 

FONK100

Award winning

Wij zijn trots op onze awards. We streven er naar om in de komende jaren nog veel meer awards te winnen. Tincidunt cras id quis pulvinar donec molestie elementum vel tortor. Magna eget posuere eget sit lectus. Mattis malesuada posuere.

TRGR collega's onder elkaar

Ons team.

Arnoud Kingma.

Sr. Creative & Managing Partner

Peter Bergsma.

Sr. UX Designer & Managing Partner

Kaj Haandrikman.

Lead Developer

Kevin Bakker.

Interactive Designer & Animator

Noah de Jong.

Concepter, brand- & officemanager

Sandra Folkerts.

Project Manager

Jesper Veenma.

Developer

Stan Tjassing.

Interactive Designer

Milou Kok.

Stagiair Concept & Design

Arno Hes.

UI/UX Designer

Jurren Daanje.

Interactive Designer & Animator

Niels Lindhout.

Digital Designer & Art Director

Pixel.

CCO (Chief Cuddle Officer)

Vacature.

Stagiair Design en/of Webdevelopment

Vacature.

Creëer je eigen droombaan
“Voor ons is de website een verlengstuk van wie we zijn en we gebruiken de website dan zelf ook dagelijks. Deze wens, in combinatie met onze positionering, heeft TRGR in samenwerking met ons diverse team fantastisch neer weten te zetten”

Triggerende campagnes.

TRGR collega's onder elkaar

Merkpositionering / Corporate identity / Brand story / Marketing / Campagnes / Productie

Digital Experience design / UI & UX design / Webdesign / Web development / Optimalisatie