hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Samen maken we er werk van

Wij geloven dat goede creatie meer is dan een mooi plaatje. Goede creatie begint bij een doordacht verhaal dat zich richt op het achter­liggende doel. Met dit doel als basis ontwikkelen we triggerende concepten, effectieve campagne­uitingen en razendsnelle websites. Met deze middelen én onze betrokken samenwerking halen wij het maximale uit jouw online aanwezigheid.

Samen gaan wij op zoek naar het verhaal dat raakt, zo zorgen wij voor de emotionele klik met jouw doelgroep én de klik op jouw advertentie.

Samen knokken we voor de aandacht van je doelgroep

Online aandacht is vluchtig. Een website wordt binnen een paar seconden door je bezoeker beoordeeld. Marketing-gerichte video’s worden nauwelijks nog uitgekeken en een banner van jouw campagne is in een oogwenk voorbij gescrold als deze niet pakkend genoeg is. Wij kruipen daarom in de huid van jouw doelgroep. Zodra we weten waar de doelgroep zich door aangesproken voelt, weten we ook wat de doelgroep triggert. Zo gaan we voor de klik binnen jouw campagne, landingspagina, video of website.

Met jouw wensen en onze ervaring op het gebied van digitale creaties maken we samen een steengoede digitale ervaring op maat, voor jouw én je doelgroep!

Ben je benieuwd wat wij allemaal al voor andere klanten hebben gedaan?

Award-winning werk

Awards. Niet dé reden waarom we graag zo goed mogelijk ons werk doen, maar vaak wel een extra kers op de taart wanneer blijkt dat er buiten de klant en doelgroep nog meer mensen geraakt worden door ons werk.

het team

Pixel
Chief Cuddle Officer
Arno Hes
UI / UX Designer

Ga jij ook voor werk dat raakt?

Kijk dan snel naar onze vacatures

Niels Lindhout
Sr. Concepter / designer
Jurren Daanje
Motion designer
Noah de Jong
Concepter / Brand-Office manager
Stan Tjassing
Interactive designer
Jesper Veenma
Developer
Kevin Bakker
Team Lead / Interactive Designer
Kaj Haandrikman
Team lead / Websites
Peter Bergsma
Sr. UX Designer & Managing partner
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Vacatures

Maak ook de connectie en raak je doelgroep

Triggerende Campagnes

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in. Samen met jou bedenken we met welke boodschap jouw doelgroep het beste bereikt kan worden. Dit vormt de basis van de campagne. Het verhaal moet duidelijk zijn en triggeren. Als we weten hoe de campagne er uit gaat zien bepalen we welke middelen hierbij passen en verzorgen we de volledige productie.

Razendsnelle Websites

Websites met dat beetje extra, daar gaan we voor. Een genot voor het oog maar ook zeker voor het brein. Navigeren zonder na te denken en de perfecte call-to-action op het juiste moment. Wij maken websites waarbij jouw klant centraal staat. En dat resulteert er in dat wij dé website maken waar jouw bezoekers blij van worden.

Social media stream

Enthousiast geworden en dus samenwerken?

Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Stuur ons een berichtje!