hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

TRGR beeldmerk met gemaakte campagne in het beeldmerk verwerkt.
TRGR beeldmerk met gemaakte campagne in het beeldmerk verwerkt.

Triggerende Campagnes

Met onze sterke campagnes en triggerende campagnematerialen zorgen wij dat we jouw doelgroep raken. Dit doen onze ambitieuze creatives samen met jou. Samen denken we na over doel, doelgroep, oriëntatie- en beslisfasen voor zodat de campagne het maximale resultaat haalt.

Arnoud zit op de bank en lacht om grap van Noah
Arnoud lacht om een grapje van Noah. TRGR collega's.

Zo zorgen we dat jouw campagne succesvol wordt

 

Focus

verkenning & strategie

Samen gaan we op zoek naar de vonk: bij jou, je product en de mensen die we willen raken. Zo laden we het concept, bepalen we doelen en leggen we de basis voor de advertentiemiddelen.

 

Create

concept & design

We designen het vuur uit onze sloffen met als resultaat triggerende campagnes. Het proces start altijd vanuit een concept. Van daaruit produceren we alle middelen die nodig zijn voor een succesvolle campagne.

 

Trigger

livegang met een big bang

De campagne vergroot jouw online zichtbaarheid enorm en het versterkt je merk. We optimaliseren de campagne gedurende de rit waar nodig. Laat die conversies maar komen!

"TRGR is een uitermate creatief bureau, waar bij iedere nieuwe opdracht met een frisse blik met je wordt meegedacht. Samen hebben we gezorgd voor een uniforme lijn HTML5 banners voor meer dan 15 merken, waarbij een vlotte samenwerking realiseerde in een supersnelle oplevering."

Floor Boerema

Sr. Digital Marketeer, Noordhoff Uitgevers

Tagline in het wit

Mooie en succesvolle campagnes zijn het resultaat van goed samenwerken. Onze cases geven een digitaal kijkje in de keuken.

Wij zorgen dat jouw campagne opvalt

Een campagne kan groot of klein opgezet worden. Soms is een brede campagne over veel verschillende kanalen de beste optie en soms is een beknopte social media campagne voldoende om de doelen te behalen. Samen zorgen we ervoor dat we de campagne zinvol vormgeven en efficiënt te werk gaan.

Teamwork

Teamwork om alle verwachtingen te overtreffen. Daar worden wij nou écht blij van. Wij zijn ambitieuze creatives en techneuten van zwaar en licht kaliber met een voorliefde voor de digitale wereld. We kunnen ons verplaatsen in de externe leden van ons team: en dat ben jij als ambitieuze opdrachtgever.

het team

We delen graag onze expertise

Snel schakelen

Strakke deadlines, die kennen we. Sterker nog, meer dan de helft van onze opdrachten heeft een krappe deadline. Het liefst nemen we natuurlijk ruim de tijd om goed na te denken (en te sparren) over een videoproductie, maar we snappen dat de ideale wereld vaak niet strookt met de realiteit. Daarom denken we graag met de klant mee en zorgen we voor een efficiënte productie-flow en tijdige aanlevering.

TRGR staat voor 1-op-1 contact met de uitvoerende designer en developer. Dit zorgt voor korte lijnen en een vlotte manier van werken.

Neem nu contact met ons op en ervaar onze manier van werken!

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Arnoud
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Stuur ons een berichtje!