Triggerende
campagnes.

Met onze sterke campagnes en triggerende campagnematerialen zorgen wij dat jouw merk zichtbaarder wordt. Dit doen onze ambitieuze creatives samen met jou. Samen denken we na over doel, doelgroep, oriëntatie- en beslisfasen voor resultaatgerichte campagnes met verrassende attentiewaarde.

Zo zorgen we dat jouw campagne succesvol wordt.

Dit doen we door samen met jou na te denken over alles wat nodig is om jouw doelgroep te triggeren. Zo ziet ons proces eruit:

Focus

Verkenning & strategie

Samen gaan we op zoek naar de vonk: bij jou, je product, de mensen die we willen raken. Zo laden we het concept, bepalen we doelen en stellen we ons arsenaal op.
1
Create

Concept & Design

We designen het vuur uit onze sloffen met als resultaat triggerende campagnes. Het proces start altijd vanuit het concept. Daarna produceren we alle middelen die nodig zijn voor een succesvolle campagne.
2
Trigger

Livegang met een big bang

De campagne vergroot jouw online zichtbaarheid enorm en het versterkt je merk. We optimaliseren de campagne gedurende de rit waar nodig. Laat die conversies maar komen!
3
“Samenwerken met TRGR is een aanrader voor iedereen. Als creatieve partner werkten we samen naar een concept dat past bij de essentie van ons bedrijf. Deze samenwerking was soepel, effectief en vernieuwend. Ze denken proactief mee en leveren zoals beloofd, ongeacht de eventuele complexiteit van het verzoek. Aan alles is te merken dat wordt gewerkt met een glimlach en passie voor datgene dat zij doen, en dat inspireert!”
- Indy van Zijp
Online Marketeer, Volkswagen Pon Financial Services

Een greep uit onze triggerende campagnes.

Mooie en succesvolle campagnes zijn het resultaat van goed samenwerken. Onze cases geven een digitaal kijkje in de keuken. Zo laten we zien hoe we te werk gaan en tot welk resultaat dit leidt.

Kan jouw merk wel wat aandacht gebruiken?

Laat ons je verrassen met een triggerend campagneconcept.

Wij zorgen dat jouw campagne opvalt.

Een campagne kan groot of klein opgezet worden. Soms is een campagne over veel kanalen de beste optie en soms is een beknopte social media campagne voldoende om de doelen te behalen. Samen gaan we de uitdaging aan om de juiste strategie voor jouw merk te bepalen.

Campagneconcept.

Met welke boodschap bereik jij je doelgroep? Door deze vraag samen te beantwoorden vormen we de basis voor de uiteindelijke campagne. Dit verhaal moet geloofwaardig zijn en mensen triggeren. Als we weten hoe de campagne er uit gaat zien bepalen we welke middelen hierbij passen en verzorgen we de volledige productie.

Social media.

Bereik jij je doelgroep op TikTok, Instagram, Facebook of juist LinkedIn? Wij zorgen voor uitingen die jouw doelgroep triggeren. Social media heeft hier veel mogelijkheden. Al eens gehoord van een Instant Experience of Lead Form? Wij laten je graag zien hoe we het maximale uit een social campagne halen.

HTML5 banners.

Een bannerset nodig voor Google Adwords, Doubleclick, Weborama, JustPremium, Sizmek, Adform of een ander platform? Wij zorgen voor een HTML5 bannerset die aan alle eisen van het platform voldoet en bovendien bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen van de campagne.

Animatievideo.

We maken altijd unieke animaties die passen binnen de afgesproken stijl en de identiteit van jouw merk. We gaan samen op zoek naar de juiste voice-over en ondersteunende muziek. Kleine geluidseffecten maken het geheel af, en zo komen we tot een complete animatievideo.

Video.

Wij maken overtuigende video’s met een sterk concept en een strakke uitwerking om zo jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Mensen zijn over het visueel ingesteld en nemen video en geluid beter op dan geschreven tekst. Op die manier breng je jou boodschap makkelijker over aan jou potentiële klant.

Landingspagina.

Een landingspagina is een pagina op jouw website waar een bezoeker binnenkomt op na een zoekopdracht in Google of door het klikken op een banner. Wij ontwerpen landingspagina’s die natuurlijk mooi zijn maar converteren en je vindbaarheid vergroten.

Optimalisatie.

Ons werkt houdt niet op als een campagne ‘live’ staat. Graag helpen we tijdens de campagne met optimaliseren door bijvoorbeeld verschilende varianten van advertenties en teksten tegen elkaar te testen.

(Re)Branding.

Soms is alleen een campagne niet voldoende om het doel te behalen, en moeten we op zoek naar een nieuw gezicht voor een merk. Samen bedenken we een concept tijdens een identiteitssessie. De output van deze sessie gebruiken we als input voor het merkverhaal. Aansluitend helpen we graag bij het ontwikkelen van alle middelen die nodig zijn om het merk zichtbaar te maken. Van logo tot website en van campagne tot video’s.

Een mooi team.

Teamwork om alle verwachtingen te overtreffen. Daar worden wij nou écht blij van. Wij zijn ambitieuze creatives en techneuten van zwaar en licht kaliber met een voorliefde voor de digitale wereld. We kunnen ons verplaatsen in de externe leden van ons team: en dat ben jij als ambitieuze opdrachtgever.

Wil jij je doelgroep beter bereiken?

Wij maken ook websites.

Wij delen graag onze kennis over campagnes.

Klaar om je verwachtingen te overtreffen?

Expect the unexpected.