hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Triggerende Campagnes

Met onze sterke campagnes en triggerende campagnematerialen zorgen wij dat we jouw doelgroep raken. Dit doen onze ambitieuze creatives samen met jou. Samen denken we na over doel, doelgroep, oriëntatie- en beslisfasen voor zodat de campagne het maximale resultaat haalt.

Zo zorgen we dat jouw campagne succesvol wordt

 

Focus

verkenning & strategie

Samen gaan we op zoek naar de vonk: bij jou, je product en de mensen die we willen raken. Zo laden we het concept, bepalen we doelen en leggen we de basis voor de advertentiemiddelen.

 

Create

concept & design

We designen het vuur uit onze sloffen met als resultaat triggerende campagnes. Het proces start altijd vanuit een concept. Van daaruit produceren we alle middelen die nodig zijn voor een succesvolle campagne.

 

Trigger

livegang met een big bang

De campagne vergroot jouw online zichtbaarheid enorm en het versterkt je merk. We optimaliseren de campagne gedurende de rit waar nodig. Laat die conversies maar komen!

"TRGR is een uitermate creatief bureau, waar bij iedere nieuwe opdracht met een frisse blik met je wordt meegedacht. Samen hebben we gezorgd voor een uniforme lijn HTML5 banners voor meer dan 15 merken, waarbij een vlotte samenwerking realiseerde in een supersnelle oplevering."

Floor Boerema

Sr. Digital Marketeer, Noordhoff Uitgevers

Mooie en succesvolle campagnes zijn het resultaat van goed samenwerken. Onze cases geven een digitaal kijkje in de keuken.

Wij zorgen dat jouw campagne opvalt

Een campagne kan groot of klein opgezet worden. Soms is een brede campagne over veel verschillende kanalen de beste optie en soms is een beknopte social media campagne voldoende om de doelen te behalen. Samen zorgen we ervoor dat we de campagne zinvol vormgeven en efficiënt te werk gaan.

Campagne concept

Een goede campagne begint met een goed verhaal: Het campagne concept. In het campagne concept bedenken we op creatieve wijze hoe we jouw product of dienst op een aansprekende manier kunnen neerzetten in woord en beeld. De essentie van het merk vormt de basis voor het creatieve concept. Het is de basis voor alle middelen die worden ingezet zodat er een consistent verhaal wordt verteld.

(Re)branding

Soms is alleen een campagne niet voldoende om het doel te behalen, en moeten we op zoek naar een nieuw gezicht voor een merk. Samen bedenken we een concept tijdens een identiteitssessie. De output van deze sessie gebruiken we als input voor het merkverhaal. Aansluitend helpen we graag bij het ontwikkelen van alle middelen die nodig zijn om het merk zichtbaar te maken. Van logo tot website en van campagne tot video’s.

HTML5 banners

Een bannerset nodig voor Google Adwords, Doubleclick, Weborama, JustPremium, Sizmek, Adform of een ander platform? Wij zorgen voor een HTML5 bannerset die aan alle eisen van het platform voldoet en bovendien bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen van de campagne.

Dynamische banners

De inhoud van dynamische banners wordt bepaald door bijvoorbeeld informatie uit een feed en/of een geolocatie. Dynamische banners worden vaak ingezet als retargeting instrument. Je laat bijvoorbeeld de bezoekers van je website weer de content zien die ze eerder hebben bekeken. Ook is het een ideale manier om je banners te testen en verder te optimaliseren.

Animatievideo

We maken altijd unieke animaties die passen binnen de afgesproken stijl en de identiteit van jouw merk. We gaan samen op zoek naar de juiste voice-over en ondersteunende muziek. Kleine geluidseffecten maken het geheel af, en zo komen we tot een complete animatievideo.

Video

Wij maken overtuigende video’s met een sterk concept en een strakke uitwerking om zo jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Mensen zijn over het visueel ingesteld en nemen video en geluid beter op dan geschreven tekst. Op die manier breng je jou boodschap makkelijker over aan jou potentiële klant.

Landingspagina

Een landingspagina is een pagina op jouw website waar een bezoeker binnenkomt op na een zoekopdracht in Google of door het klikken op een banner. Wij ontwerpen landingspagina’s die natuurlijk mooi zijn maar converteren en je vindbaarheid vergroten.

Optimalisatie

‘Assumptions are the mother of all fuckups’ zeggen we vaak op kantoor. Want ook al zijn wij expert in wat wij doen, jij expert in jouw markt en bundelen wij die kracht in goede creatie, de realiteit is altijd net weer even anders. Daarom optimaliseren we de campagne gedurende de rit waar nodig, door bijvoorbeeld verschilende varianten van advertenties en teksten tegen elkaar te testen.

Teamwork

Teamwork om alle verwachtingen te overtreffen. Daar worden wij nou écht blij van. Wij zijn ambitieuze creatives en techneuten van zwaar en licht kaliber met een voorliefde voor de digitale wereld. We kunnen ons verplaatsen in de externe leden van ons team: en dat ben jij als ambitieuze opdrachtgever.

het team

Jurren Daanje
Motion designer
Kevin Bakker
Team Lead / Interactive Designer
Stan Tjassing
Interactive designer
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner
Pixel
Chief Cuddle Officer
Noah de Jong
Concepter / Brand-Office manager
Peter Bergsma
Sr. UX Designer & Managing partner
Niels Lindhout
Sr. Concepter / designer

We delen graag onze expertise

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Meet: Jurren

28 april 2023
Door:

Noah de Jong

Snel schakelen

Strakke deadlines, die kennen we. Sterker nog, meer dan de helft van onze opdrachten heeft een krappe deadline. Het liefst nemen we natuurlijk ruim de tijd om goed na te denken (en te sparren) over een videoproductie, maar we snappen dat de ideale wereld vaak niet strookt met de realiteit. Daarom denken we graag met de klant mee en zorgen we voor een efficiënte productie-flow en tijdige aanlevering.

TRGR staat voor 1-op-1 contact met de uitvoerende designer en developer. Dit zorgt voor korte lijnen en een vlotte manier van werken.

Neem nu contact met ons op en ervaar onze manier van werken!

Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Stuur ons een berichtje!