Hihaho
UX Design website.

User Experience Design nieuwe website.

Klant.

Onderdelen.

Strategie, UX Design

Samen met Hihaho hebben we naar aanleiding van het recente rebranding traject de nieuwe website vormgegeven.

We vertaalden het vernieuwde DNA van Hihaho naar een nieuwe website. De nieuwe identiteit en gebruikerservaring van de website sluiten naadloos op elkaar aan.

User Experience Design

Het ontwerpproces, van concept tot development, is gericht op het creëren van een onvergetelijke gebruikerservaring voor de klanten van Hihaho. We hebben samen gekeken naar de customer journeys die de verschillende doelgroepen binnen de website kunnen afleggen en hebben het ontwerp hierop verder doorontwikkeld.

Gefaseerde ontwikkeling

Om de doelstelling ‘binnen 2 maanden live’ te behalen, zijn we gestart met de ontwikkeling van de belangrijkste onderdelen van de website. Dit betekent dat we zijn begonnen met het ontwikkelen van een schaalbaar design en een solide achterkant. Dit is een goede basis waar we in de toekomst meer verder kunnen.

Andere cases.

Heb je een project in gedachten?
Laten we samen aan de slag gaan.

Waar kunnen we je bij helpen?

We reageren (heel erg) snel.

Wij geloven dat samenwerken leidt tot het beste resultaat. Samenwerken met elkaar en met onze klanten. Jij hebt kennis van de branche, wij weten hoe we een goed verhaal kunnen vertellen en welke middelen nodig zijn om dit over te brengen aan de doelgroep. Laten we het hier snel eens over hebben, we horen graag van je!

TRGR – Digital Creative Agency