UX UI Designer aan de het werk achter computer
UX UI Designer aan de het werk achter computer

Een webdesign
laten maken met

een geweldige UX/UI.

Wil jij jouw klanten een gebruiksvriendelijke en verrassende online ervaring bieden door middel van een webdesign met een sterke UX/UI? Dan zit je bij ons goed. Door in de huid te kruipen van, en te ontwerpen voor jouw doelgroep kunnen wij net dat stapje extra zetten om jouw bezoekers te verrassen. Tijdens het proces houden we uiteraard rekening met jouw wensen maar zijn we ook niet bang om te adviseren en te handelen vanuit onze expertise. Ben jij klaar voor een duurzame samenwerking?

Wat kan je van ons
verwachten.

  • Een duidelijk proces van begin tot eind;
  • 100% maatwerk;
  • Mooi en functioneel ontwerp;
  • Een snelle en veilige WordPress website;
  • Uitstekende support.

Een webdesign
dat mooi is én converteert.

Wij kijken niet alleen naar wat mooi en functioneel is maar ook hoe wij jouw bezoekers kunnen verleiden om actie te ondernemen op het juiste moment. Dit doen we door een goede balans tussen tekst, afbeeldingen, video’s en het plaatsen van conversiepunten op de juiste plaats. Maar daar stopt het niet. We bieden ook de optie om jouw website te blijven optimaliseren zodat jouw pagina’s blijven converteren.

User Experience.

UX (User Experience) richt zich op de hele gebruikerservaring van een website. Daarom bedenken wij hoe jouw bezoeker positief verrast kan worden. Daarnaast denken wij ook na over hoe we van een bezoeker een klant kunnen maken.

Hierdoor kunnen wij een ontwerp maken dat niet alleen strak en gebruiksvriendelijk is maar ook inspeelt op de behoeften van jouw bezoeker. In de UX fase worden de structuur en functionaliteiten van jouw nieuwe website bepaald aan de hand van wireframes.

User Interface.

Op basis van de wireframes gaan we aan de slag met het UI (User Interface) design. Hierbij draait het om hoe de website eruit komt te zien.

Denk aan het bepalen van kleuren, vormen, knoppen en afbeeldingen, waarbij we rekening (kunnen) houden met een bestaande huisstijl. Alle elementen worden zo op elkaar afgestemd dat jouw bezoekers geprikkeld worden en zodat jouw website de wow-factor krijgt.

Een digitaal
kijkje in de keuken.

Succesvolle websites zijn het resultaat van goed samenwerken.
Onze cases geven een digitaal kijkje in de keuken. Zo laten we zien hoe we te werk gaan en tot welk resultaat dit leidt.

Kaj Haandrikman

Team website lead

Benieuwd wat TRGR
voor jou kan betekenen.

Heb je vragen over User Experience of User Interface óf wil je weten wat het gaat kosten om een webdesign te laten maken? Schroom dan niet en neem snel contact op met Arjen! Vul het formulier in en hij reageert op werkdagen binnen 24 uur.