hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Bugaboo kinderwagen in TRGR beeldmerk

Bugaboo

Structurele digitale creatie

Doorvertaling van concepten naar effectieve digitale marketing middelen.

Onderdelen

Animatie|Campagne concept|Video’s

Samen met de creative studio van Bugaboo International geven we vorm aan de animerende creatie uitingen.

Al sinds 1999 is Bugaboo pioneer op het gebied van innovatieve kinderwagens en andere producten zoals kinderstoelen, campingbedjes en tassen. Ze bedenken, ontwikkelen, testen en produceren producten die niet alleen een mooi ontwerp hebben, maar ook duurzaam en functioneel zijn. Bugaboo maakt met hun gestroomlijnde en functionele ontwerpen graag moeilijke dingen makkelijk en verliezen daarbij nooit het oog voor detail.

Foto bugaboo kinderen en stroller
Video afspelen

Samenwerking & werkwijze

De waarden van Bugaboo sluiten perfect aan bij hoe wij bij TRGR werken. Door vanuit onze expertise mee te denken maken wij het Bugaboo graag een stukje makkelijker. Samen met het creatieve team van Bugaboo zelf geven wij vorm aan diverse digitale marketingmiddelen. We ondersteunen het team in de productie van onder andere animatie en video, e-mail templates, social media uitingen en banners. Naast het produceren van de middelen, sparren we op regelmatige basis hoe we de creaties nog sterker kunnen neerzetten. Wij houden zicht op trends en ontwikkelingen in de wereld van online adverteren en zorgen dat de creaties aan de juiste richtlijnen voldoen. 

 

We worden door Bugaboo vroeg betrokken bij het proces, waardoor we tijdig input en sturing kunnen geven om zo tijdens de productie een efficiënte workflow te creëren. De projecten hebben vaak een korte doorlooptijd, waardoor snel kunnen schakelen met elkaar van groot belang is. Op voorhand stemmen we een gedetailleerde planning met elkaar af, waarbij er vaste momenten worden afgesproken waarop feedback gegeven wordt. Door dit vooraf voor beide teams helder te hebben, weten we precies waar de verwachtingen liggen en behalen we de beoogde deadlines. 

Bugaboo preview meerdere ads banners

Bugaboo over TRGR

“I have excellent experience working with TRGR. They offer a combination of great creativity and solid technical knowledge about various ad serving platforms. Their works are delivered in an agile and precise way that enabled me to test, learn and move fast according to customer needs in a digital world.”

Nan Shi – Senior Media Manager Bugaboo

Tagline in het wit
TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Arnoud
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.