hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Gratis quickscan

Ben jij benieuwd hoe goed jouw website is óf ben je misschien wel nieuwsgierig op welke punten je website geoptimaliseerd of verbeterd kan worden? Laat dan je gegevens achter en ontvang gratis en vrijblijvend een quickscan van jouw website.

Wat kun je verwachten van de quickscan

Met de quickscan bekijken we onder andere hoe toegankelijk jouw website is. We kijken bijvoorbeeld of jouw bezoekers lang moeten wachten voordat er een pagina geladen wordt, of afbeeldingen op de juiste manier getoond worden, of er dode links zijn en we kijken naar de autoriteit van je website. Goed om te weten is dat we niet de hele website onderzoeken, maar een aantal belangrijke pagina’s.

Help, mijn website is enorm traag!

Duurt het te lang voordat een pagina geladen is? Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers binnen 10 seconden beslissen of ze op jouw website blijven. Als de laadsnelheid van je pagina niet optimaal is, neemt de kans af dat je bezoeker blijft.

Met de quickscan onderzoeken we waarom jouw pagina traag is en wat je er aan kan doen om dit te verbeteren.

Waarom sta ik niet bovenaan in Google?

Er zijn heel veel criteria waar Google een website op controleert voordat deze een positie krijgt toegekend in de zoekresultaten, door de belangrijkste meetpunten te optimaliseren kan een website snel hoger ranken.

Met de quickscan bekijken we een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de Meta Description van je pagina’s, de aanwezigheid van robot.txt bestanden, ontbrekende links en je url-structuur.

Benieuwd hoe je hoger kan ranken in Google?

"TRGR is een uitermate creatief bureau, waar bij iedere nieuwe opdracht met een frisse blik met je wordt meegedacht. Samen hebben we gezorgd voor een uniforme lijn HTML5 banners voor meer dan 15 merken, waarbij een vlotte samenwerking realiseerde in een supersnelle oplevering."

Floor Boerema

Sr. Digital Marketeer, Noordhoff Uitgevers

Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Vraag nu de gratis Quickscan aan

Ben je benieuwd hoe jouw website nóg beter kan worden? Vraag dan bij Kaj de gratis en vrijblijvend de quickscan aan door onderstaand veld jouw website URL in te vullen.