hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Lachende Kaj in TRGR beeldmerk

Gratis quickscan

Ben jij benieuwd hoe goed jouw website is óf ben je misschien wel nieuwsgierig op welke punten je website geoptimaliseerd of verbeterd kan worden? Laat dan je gegevens achter en ontvang gratis en vrijblijvend een quickscan van jouw website.

Arnoud aan het werk achter zijn bureau in 1x1 formaat

Wat kun je verwachten van de quickscan

Met de quickscan bekijken we onder andere hoe toegankelijk jouw website is. We kijken bijvoorbeeld of jouw bezoekers lang moeten wachten voordat er een pagina geladen wordt, of afbeeldingen op de juiste manier getoond worden, of er dode links zijn en we kijken naar de autoriteit van je website. Goed om te weten is dat we niet de hele website onderzoeken, maar een aantal belangrijke pagina’s.

Help, mijn website is enorm traag!

Duurt het te lang voordat een pagina geladen is? Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers binnen 10 seconden beslissen of ze op jouw website blijven. Als de laadsnelheid van je pagina niet optimaal is, neemt de kans af dat je bezoeker blijft.

Met de quickscan onderzoeken we waarom jouw pagina traag is en wat je er aan kan doen om dit te verbeteren.

Laptop mock-up met een trage slak
Laptop mock-up met google

Waarom sta ik niet bovenaan in Google?

Er zijn heel veel criteria waar Google een website op controleert voordat deze een positie krijgt toegekend in de zoekresultaten, door de belangrijkste meetpunten te optimaliseren kan een website snel hoger ranken.

Met de quickscan bekijken we een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de Meta Description van je pagina’s, de aanwezigheid van robot.txt bestanden, ontbrekende links en je url-structuur.

Benieuwd hoe je hoger kan ranken in Google?

Tagline in het wit

“TRGR denkt met je mee, en wist ons altijd positief te verrassen. Met een persoonlijke en open benadering is het voor ons een hele fijne partij om mee samen te werken.”

Frans Zantman

Co-founder, Samenvijf

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Kaj
Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Vraag nu de gratis Quickscan aan

Ben je benieuwd hoe jouw website nóg beter kan worden? Vraag dan bij Kaj de gratis en vrijblijvend de quickscan aan door onderstaand veld jouw website URL in te vullen.