TRGR kantoor
TRGR kantoor

TRGR Quickscan
gratis en vrijblijvend.

Ben jij benieuwd hoe goed jouw website is óf ben je misschien wel nieuwsgierig op welke punten je website geoptimaliseerd of verbeterd kan worden? Laat dan je gegevens achter en ontvang gratis en vrijblijvend een quickscan van jouw website.

Wat kun je verwachten
van de quickscan.

Met de quickscan bekijken we onder andere hoe toegankelijk jouw website is. We kijken bijvoorbeeld of jouw bezoekers lang moeten wachten voordat er een pagina geladen wordt, of afbeeldingen op de juiste manier getoond worden, of er dode links zijn en we kijken naar de autoriteit van je website. Goed om te weten is dat we niet de hele website onderzoeken, maar een aantal belangrijke pagina’s.

Help, mijn website is enorm traag!

Duurt het te lang voordat een pagina geladen is? Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers binnen 10 seconden beslissen of ze op jouw website blijven. Als de laadsnelheid van je pagina niet optimaal is, neemt de kans af dat je bezoeker blijft.

Met de quickscan onderzoeken we waarom jouw pagina traag is en wat je er aan kan doen om dit te verbeteren.

Waarom sta ik niet bovenaan in Google?

Er zijn heel veel criteria waar Google een website op controleert voordat deze een positie krijgt toegekend in de zoekresultaten, door de belangrijkste meetpunten te optimaliseren kan een website snel hoger ranken.

Met de quickscan bekijken we een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de Meta Description van je pagina’s, de aanwezigheid van robot.txt bestanden, ontbrekende links en je url-structuur.

Benieuwd hoe je hoger kan ranken in Google?

Een digitaal
kijkje in de keuken.

Succesvolle websites zijn het resultaat van goed samenwerken.
Onze cases geven een digitaal kijkje in de keuken. Zo laten we zien hoe we te werk gaan en tot welk resultaat dit leidt.

Projectmanager en contactpersoon Arjen Kramer

Arjen Kramer

Team lead - projectmanager

Vraag nu de gratis
quickscan aan.

Ben je benieuwd hoe jouw website nóg beter kan worden? Vraag dan bij Arjen de gratis en vrijblijvend de quickscan aan door onderstaand veld jouw website URL in te vullen.