hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Gele gnome met peace teken in TRGR beeldmerk

UX/UI Design

Wil jij jouw klanten een gebruiksvriendelijke en verrassende online ervaring bieden door middel van een webdesign met een sterke UX/UI? Dan zit je bij ons goed. Door in de huid te kruipen van, en te ontwerpen voor jouw doelgroep kunnen wij net dat stapje extra zetten om jouw bezoekers te verrassen. Tijdens het proces houden we uiteraard rekening met jouw wensen maar zijn we ook niet bang om te adviseren en te handelen vanuit onze expertise. Ben jij klaar voor een duurzame samenwerking?

Stan aan het werk met tekentablet in 9x16 formaat

Een webdesign dat mooi is én converteert

Wij kijken niet alleen naar wat mooi en functioneel is maar ook hoe wij jouw bezoekers kunnen verleiden om actie te ondernemen op het juiste moment. Dit doen we door een goede balans tussen tekst, afbeeldingen, video’s en het plaatsen van conversiepunten op de juiste plaats. Maar daar stopt het niet. We bieden ook de optie om jouw website te blijven optimaliseren zodat jouw pagina’s blijven converteren.

Wat kan je van ons verwachten?

Een duidelijk proces van begin tot eind

100% maatwerk

Mooie en functioneel ontwerp

Een snelle en veilige WordPress website

Uitstekende support

User Experience

UX (User Experience) richt zich op de hele gebruikerservaring van een website. Daarom bedenken wij hoe jouw bezoeker positief verrast kan worden. Daarnaast denken wij ook na over hoe we van een bezoeker een klant kunnen maken.

Hierdoor kunnen wij een ontwerp maken dat niet alleen strak en gebruiksvriendelijk is maar ook inspeelt op de behoeften van jouw bezoeker. In de UX fase worden de structuur en functionaliteiten van jouw nieuwe website bepaald aan de hand van wireframes.

Laptop Mock-up met het Wireframe voor de Brain Fuel website Laptop mock-up van de Brain Fuel website
Mock-up smartphone don hoveniers

User Interface.

Op basis van de wireframes gaan we aan de slag met het UI (User Interface) design. Hierbij draait het om hoe de website eruit komt te zien.

Denk aan het bepalen van kleuren, vormen, knoppen en afbeeldingen, waarbij we rekening (kunnen) houden met een bestaande huisstijl. Alle elementen worden zo op elkaar afgestemd dat jouw bezoekers geprikkeld worden en zodat jouw website de wow-factor krijgt.

Tagline in het wit

“TRGR denkt met je mee, en wist ons altijd positief te verrassen. Met een persoonlijke en open benadering is het voor ons een hele fijne partij om mee samen te werken.”

Frans Zantman

Co-founder, Samenvijf

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Kaj
Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.