hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Website Spril in TRGR beeldmerk

Werken-bij website

Met een werken-bij website kun je naast het plaatsen van vacatures werken aan je employer branding. Je legt focus de op jouw bedrijf, de cultuur en de mensen. Door een goed verhaal met passende foto’s zorg je dat potentiële werknemers een goed beeld krijgen van hoe het is om bij jou te werken.

Pixel zit bij Peter op schoot 9x16 formaat

Een werken-bij website met een doel

Een werken-bij website is meer dan alleen een overzicht van de vacatures die op dat moment open staan. Je kan via deze weg juist een goed verhaal vertellen met ondersteunend beeldmateriaal. Zo zorg je ervoor dat je potentiële sollicitanten zich al thuis voelen voordat ze bij je werken, of juist niet. Ook goed! Je bent immers op zoek naar mensen die bij jouw bedrijf passen. We helpen je graag bij het maken van een verrassende website om te werven. Zin om aan de slag te gaan?

Wat kan je van ons verwachten?

We gaan tijdens onze samenwerking op zoek naar jouw verhaal;

Een pakkend design om jouw verhaal te vertellen;

Pagina’s die makkelijk bij te werken zijn via WordPress;

Goed meetbaar d.m.v. Google Analytics;

Eventueel met API koppeling naar vacature tooling.

Waarom een losstaande werken-bij website

Een losstaande website om te werven gaat niet over de producten of diensten die je verkoopt, maar over jouw bedrijf, de cultuur, de mensen en de vacatures die zij kunnen vervullen. Hierbij is ook ruimte om bijvoorbeeld werknemers aan het woord te laten over hoe zij jouw bedrijf ervaren.

Je kan er daarom voor kiezen om deze website in een ander stramien te laten ontwerpen dan de bedrijfswebsite. Op die manier creëren we een plek om alle informatie die je wilt delen makkelijk te kunnen plaatsen. Volop aan het werven? We helpen je ook graag met een werken-bij campagne die aansluit op jouw website. Meer weten?

Werken bij website TRGR
Mock-up laptop met Exposure visual

Mooie bonus

Wist je dat een werken-bij website over het algemeen beter wordt gevonden door de verschillende vacature websites? Een aparte website voor jouw employer branding en vacatures zorgt dus ook nog eens voor meer exposure.

Tagline in het wit

“Voor ons is de website een verlengstuk van wie we zijn en we gebruiken de website dan zelf ook dagelijks. Deze wens, in combinatie met onze positionering, heeft TRGR in samenwerking met ons diverse team fantastisch neer weten te zetten”

Martijn Poortvliet

Eigenaar, DON Hoveniers

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Kaj
Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.