hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Beeld van hihaho in TRGR beeldmerk

Hihaho

UX Design website

Samen met Hihaho hebben we naar aanleiding van het recente rebranding traject de nieuwe website vormgegeven. We vertaalden het vernieuwde DNA van Hihaho naar een nieuwe website. De nieuwe identiteit en gebruikerservaring van de website sluiten naadloos op elkaar aan.

Onderdelen

Strategie|UX/UI design

Hihaho is een online platform waarmee iedereen zelf van een gewone video een volledig interactieve ervaring kan maken. Het platform biedt de tools om diverse interactieve elementen toe te voegen aan video’s, om hiermee een actieve kijkersbeleving te creëren. Naast het bieden van de tools, staat het delen van kennis en het geven van support hoog in het vaandel bij hihaho. 

Om hun platform naar het volgende niveau te tillen, is TRGR naar aanleiding van de rebranding van hihaho aangehaakt om een UX design te ontwerpen dat hier naadloos op aansluit. 

hihaho website preview op laptop mock-up

User Experience Design

UX design, oftewel User Experience design, is van cruciaal belang voor het creëren van succesvolle digitale producten en diensten. Het is een proces dat zich richt op het begrijpen van de behoeften, wensen en gedrag van de gebruikers en het ontwerpen van een product dat naadloos aansluit op hun verwachtingen. 

 

Voor het ontwikkelen van een onvergetelijke gebruikerservaring voor klanten van hihaho hebben we samen gekeken naar de customer journeys die de verschillende doelgroepen binnen de website kunnen afleggen en hebben het ontwerp hierop verder doorontwikkeld. Het vernieuwde DNA hebben we doorvertaald naar een intuïtief design, wat heeft geresulteerd in een visueel aantrekkelijke website die de online groei van het merk stimuleert en de bezoekers een positieve gebruikerservaring biedt. 

Hihaho website preview in browser

Gefaseerde ontwikkeling

De wens vanuit hihaho was om de nieuwe website binnen twee maanden live te hebben vanaf het moment van briefing. Om deze doelstelling te kunnen behalen hebben we het UX design gefaseerd uitgerold, waarbij we zijn gestart met de ontwikkeling van de belangrijkste onderdelen. We hebben ons eerst gefocust op het creëren van een schaalbaar design en een solide achterkant. Vanuit hier hebben we het design verder uitgebouwd naar een volledig nieuw ontwerp voor de website. 

Tagline in het wit
TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Arnoud
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.