hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Smartphone met imagine run in TRGR beeldmerk

Imagine Run

Identiteit en campagne

Van identiteit naar de productie van middelen.

Onderdelen

Animatie|Banners|Branding|Campagne concept|Foto's|Social|UX/UI design|Video’s|Webdevelopment

Samen met Imagine Run hebben we een nieuwe impuls gegeven aan de identiteit en campagne materialen ontwikkeld.

Imagine Run helpt jou om je wandel- en hardloopschoenen vaker te pakken. De gratis app biedt je via gps de keuze uit één tot drie verschillende routes van jouw gewenste afstand. Waar je begint, eindig je ook. Waar ook ter wereld. Je krijgt routebegeleiding via stemnavigatie. De app heeft gratis wandel- en hardloopschema’s om verstandig te beginnen of om te trainen voor korte- en lange afstanden.

Man strekt been imaginerun case
Video afspelen

Een sterke basis

De initiële vraag van Imagine Run was of we na konden denken over een nieuwe campagne ter promotie van de app. We hebben geadviseerd om, voordat ze campagne gingen voeren, eerst goed te kijken naar de eigen positionering. Hieruit volgde een concepting-sessie waarvan de output als basis diende voor de verdere uitwerking van de creatieve middelen.

Beeldproductie

Om Imagine Run en de campagne een eigen identiteit te geven hebben we uniek beeldmateriaal geschoten. We hebben vier sets modellen uitgekozen die goed passen bij de vier sub-doelgroepen en schreven de scripts uit voor de video’s. Tijdens twee efficiënt geplande shoot-dagen schoten we de video’s en de foto’s om-en-om.

Vrouw met smartphone imaginerun shoot

Productie advertentie middelen

Voor de campagne hebben we onder andere verschillende fases video, social media en display banners ontwikkeld. Vooraf besproken feedback momenten zorgden voor een gestroomlijnde productie workflow.

Website

De bestaande website hebben we samen met de webbouwer onderhanden genomen. We zorgden dat de nieuwe stijl goed werd doorgevoerd en keken naar de usability + conversiepaden.

Meerdere ads voor imagine run case

Digital out of Home

Naast het campagnematig online adverteren hebben we samen met Imagine Run ook een aantal DooH video’s ontwikkeld. Imagine Run is shirtsponsor van FC Groningen, daarom hebben we voor in en om het stadion verschillende digitale borden, inclusief het scorebord en veldborden, verschillende animaties geproduceerd.

Tagline in het wit
TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Arnoud
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.