hallo@trgr.nl

050 211 2548

Meet: Niels

13 juni 2023
Profielfoto van Niels
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Napoleon snoepjes illustratie candyspot in TRGR beeldmerk

Animatievideo

Wil je een product of dienst promoten, heb je een complex vraagstuk dat uitgelegd moet worden of wil je met een ander doel de aandacht trekken? Een animatievideo helpt jouw boodschap op een eenvoudige en duidelijke manier over te brengen. Maar hoe werkt dat eigenlijk, een animatie laten maken?

Stan aan het werk met tekentablet in 9x16 formaat

Animatie van begin tot eind

Voor elke animatievideo werken we volgens een aantal stappen. We bepalen samen met onze klant het doel van de video en op basis daarvan maken we een concept. Wanneer het concept is goedgekeurd, de stijl bepaald is en het script is geschreven, gaan we aan de slag.

We maken altijd animaties die passen binnen de stijl en de identiteit van jouw merk. We gaan samen op zoek naar de juiste voice-over en ondersteunende muziek. Kleine geluidseffecten maken het geheel af, en zo komen we tot een complete animatievideo.

Thumbnail energie van ons video
Video afspelen

Jouw verhaal in 1 minuut, of minder

We houden bij het maken van een animatie altijd rekening met de korte aandachtsspanne van de gemiddelde internetgebruiker. Afhankelijk van het doel van de video, en waar deze wordt ingezet, maken we een zo effectief mogelijke animatievideo. We proberen, wanneer dat mogelijk is, de juiste informatie in een zo kort mogelijk tijdsbestek over te brengen. Elke video heeft een doel en zal daar ook naar toe werken. Of het doel alleen informeren is, of juist een klik naar een landingspagina, het verhaal werkt altijd toe naar het juiste doel.

video thumbnail van Imagine Run
Video afspelen
Tagline in het wit

“TRGR offers a combination of great creativity and solid technical knowledge about various ad serving platforms. Their works are delivered in an agile and precise way that enabled me to test, learn and move fast according to customer needs in a digital world.”

Nan Shi

Senior media manager, Bugaboo

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Kevin
Kevin Bakker
Team Lead / Interactive Designer

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.