hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Animatievideo

Wil je een product of dienst promoten, heb je een complex vraagstuk dat uitgelegd moet worden of wil je met een ander doel de aandacht trekken? Een animatievideo helpt jouw boodschap op een eenvoudige en duidelijke manier over te brengen. Maar hoe werkt dat eigenlijk, een animatie laten maken?

Animatie van begin tot eind

Voor elke animatievideo werken we volgens een aantal stappen. We bepalen samen met onze klant het doel van de video en op basis daarvan maken we een concept. Wanneer het concept is goedgekeurd, de stijl bepaald is en het script is geschreven, gaan we aan de slag.

We maken altijd animaties die passen binnen de stijl en de identiteit van jouw merk. We gaan samen op zoek naar de juiste voice-over en ondersteunende muziek. Kleine geluidseffecten maken het geheel af, en zo komen we tot een complete animatievideo.

Video afspelen

Jouw verhaal in 1 minuut, of minder

We houden bij het maken van een animatie altijd rekening met de korte aandachtsspanne van de gemiddelde internetgebruiker. Afhankelijk van het doel van de video, en waar deze wordt ingezet, maken we een zo effectief mogelijke animatievideo. We proberen, wanneer dat mogelijk is, de juiste informatie in een zo kort mogelijk tijdsbestek over te brengen. Elke video heeft een doel en zal daar ook naar toe werken. Of het doel alleen informeren is, of juist een klik naar een landingspagina, het verhaal werkt altijd toe naar het juiste doel.

Video afspelen

"TRGR is een uitermate creatief bureau, waar bij iedere nieuwe opdracht met een frisse blik met je wordt meegedacht. Samen hebben we gezorgd voor een uniforme lijn HTML5 banners voor meer dan 15 merken, waarbij een vlotte samenwerking realiseerde in een supersnelle oplevering."

Floor Boerema

Sr. Digital Marketeer, Noordhoff Uitgevers

Kevin Bakker
Team Lead / Interactive Designer

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.