hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Vrouw met kleurrijke jurk in TRGR beeldmerk

Video

Video is een enorm krachtige marketingtool. Mensen zijn over het visueel ingesteld en nemen video en geluid beter op dan geschreven tekst. Op die manier is het makkelijker om aan jouw potentiële klant over te brengen wat jij wilt. Wij maken overtuigende video’s met een sterk concept en een strakke uitwerking om zo jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen.

Peter kijkt naar andermans werk 9x16 formaat

Breed inzetbaar

Video is heel breed inzetbaar. Door de montages toe te spitsen op het juiste kanaal kan je het resultaat van één videoproductie op meerdere media plaatsen. Zo kan je een complete video op je website zetten om een product of dienst te promoten maar ook een verkorte versie inzetten op social media of als Youtube reclame. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het maken van HTML5 banners met video.

Waarom video?

Video is het meest populaire medium van het moment. Meer dan 80% van marketeers werkt met video voor online marketing en geeft aan dat ze tevreden zijn met de ROI. Een paar andere punten waarom je met video moet starten.

72% van internetgebruikers kijkt liever naar een video dan naar een pagina met tekst.

Video wordt 20x meer gedeeld op LinkedIn dan andere content.

93% van bedrijven die video inzetten zeggen dat ze nieuwe klanten hebben dankzij video op social media.

We kunnen je op verschillende manieren helpen met video. Denk aan een promotiefilm, productvideo, video voor sociale media of een animatie.

Behind the scenes van fotoshoot
Peter aan het werk in de belcel
Fotoshoot van mevrouw van Yarden

Videoproductie
van A tot Z

Het maken van een video begint bij een briefing waarbij we samen met de klant goed kijken naar het doel van de video, de doelgroep en de boodschap die we willen overbrengen. Vervolgens kijken we hoe we de boodschap in een mooi concept kunnen gieten. Zodra we daar in geslaagd zijn gaan we de daadwerkelijke opnames inplannen.

Hier komt soms wat meer bij kijken dan in eerste instantie gedacht. Gelukkig ontzorgen we onze klant daar zoveel mogelijk in. Waar nodig nemen wij het regelen van modellen, verschillende filmlocaties en andere zaken graag zoals voice-overs en geluidseffecten voor voor onze rekening.

Na de opnames volgt uiteraard de montage. We gebruiken de meest pakkende beelden om de eerder vastgelegde concept te vertalen naar video. Na het sturen van een eerste versie, het verwerken van eventuele feedback en het maken van de laatste aanpassingen is de productie klaar.

Totale ontzorging

Bij een videoproductie komen veel dingen samen. Zo is er bijvoorbeeld een productieteam met camera en geluid, de modellen moeten geregeld worden en weten wat er verwacht wordt, en de locaties moeten bekend zijn en wie regelt de visagie?

Dit kan niet zonder een strak draaiboek waar alle bewegende delen in worden vastgelegd. We kunnen dit volledige proces uit handen nemen zodat we probleemloos door de draaidag(en) heen lopen, met een eindresultaat waar we samen trots op kunnen zijn.

Icoon en lineart ivm ontzorging
Tagline in het wit

“TRGR offers a combination of great creativity and solid technical knowledge about various ad serving platforms. Their works are delivered in an agile and precise way that enabled me to test, learn and move fast according to customer needs in a digital world.”

Nan Shi

Senior media manager, Bugaboo

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Kevin
Kevin Bakker
Team Lead / Interactive Designer

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.