hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

BMW van Dutchlease in TRGR beeldmerk

Dynamische banners

De inhoud van dynamische banners wordt bepaald door bijvoorbeeld informatie uit een feed en/of een geolocatie. Dynamische banners worden vaak ingezet als retargeting instrument. Je laat bijvoorbeeld de bezoekers van je website weer de content zien die ze eerder hebben bekeken. Ook is het een ideale manier om je banners te testen en verder te optimaliseren.

Slimme dynamische content

De feed die we aan de banner koppelen zorgt ervoor dat we zo relevant mogelijke informatie kunnen tonen aan de bezoeker. We programmeren de dynamische banners zo dat deze automatisch alle afbeeldingen en teksten precies op de goede manier plaatst en schaalt.

Je kunt ook met de feed regelen dat er specifieke animaties en functies aan- of uitgezet worden. Zo kunnen bijvoorbeeld op afstand een specifieke korting aan zetten. We kunnen dus heel eenvoudig de banner aanpassen, waardoor we de customer journey verder optimaliseren.

Mock-up dynamische banner met t-shirt en postcode
Tablet mock-up van weborama

Soorten slimme banners

Dynamische content

We kunnen op basis van variabelen de inhoud die we hier aan gekoppeld hebben laden in dynamische banners. Zo kunnen we op bepaalde tijdstippen verschillende boodschappen laten zien, verschillende talen integreren, aftellen naar het einde van een actie en kunnen we de banner voorzien van een CMS functie, zodat je zelf snel de inhoud van de banner kunt aanpassen.

Geolocatie & store-locator

Zoals de naam al doet vermoeden, is op geografische locatie gebaseerde dynamisch adverteren afgestemd op de locatie van uw kijker. Deze methode is handig als u in de winkel verkeer wilt genereren of rekening wilt houden met regionale verschillen.

API Koppelingen

De slimme banners kunnen we ook via een API koppelen met bijvoorbeeld buienradar. Zo weten we in de banner wat voor weer het is en zo kunnen we het bijvoorbeeld realtime laten regenen of sneeuwen in de banner. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te verzinnen.

DV360 en DoubleClick Studio

Studio (voorheen bekend als DoubleClick Studio) is het platform voor creatieve oplossingen van Google, waar adverteerders hun advertenties kunnen bouwen, innoveren en beheren.

Studio integreert met de rest van de Google Marketing Platform stack. Of het nu gaat om een verandering van advertentietekst voor een verkoopperiode, het testen van verschillende afbeeldingen op basis van geografische locatie of zelfs het werken met targeting van Display & Video 360 (DV360) om ervoor te zorgen dat de creatieve boodschap overeenkomt met de targetingmethode.

Mock-up dynamische banners Holland & Barrett
Laptop mock-up van verschillende platformen

Platform onafhankelijk

Naast dynamische advertenties bouwen in DoubleClick Studio, ontwikkelen we natuurlijk voor en met veel meer platformen en technieken deze slimme banners. Zo ontwikkelen we ook regelmatig voor o.a. Weborama, Adsolutions, Sizmek, Adform, GumGum of Verve DSP dynamische HTML5 banners.

Tagline in het wit

"TRGR is een uitermate creatief bureau, waar bij iedere nieuwe opdracht met een frisse blik met je wordt meegedacht. Samen hebben we gezorgd voor een uniforme lijn HTML5 banners voor meer dan 15 merken, waarbij een vlotte samenwerking realiseerde in een supersnelle oplevering."

Floor Boerema

Sr. Digital Marketeer, Noordhoff Uitgevers

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Arnoud
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Krappe deadline? Geen probleem!

Ambitieuze deadlines, die kennen we. Sterker nog, meer dan de helft van onze opdrachten heeft een krappe deadline. Het liefst nemen we natuurlijk ruim de tijd om goed na te denken (en te sparren) over een project, maar we snappen dat de ideale wereld vaak niet strookt met de realiteit. Daarom denken we graag met je mee en zorgen we voor een efficiënte productie-flow en tijdige aanlevering.

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.