hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

18 maart 2022

TRGR als één van de eerste creatieve bureau’s nu ook Weborama Certified

TRGR is officieel Weborama Certified!

YES, TRGR is sinds deze week officieel Weborama Certified! Maar wat houdt dat eigenlijk in? Weborama Certified is een certificering voor gevorderde bureaus en ontwikkelaars, die alleen behaald kan worden door te slagen voor een technisch examen. Dit examen test de praktische kennis van ontwikkelaars op het gebied van de Weborama HTML5 Rich Media templates. Dankzij deze certificering kunnen we onze klanten nu nog beter van dienst zijn met professionele en geavanceerde ontwikkelingsoplossingen binnen Weborama.

weborama-certified
Weborama-Certified-Rich-Media
Waarom Weborama Certified?

Bureau’s tonen met zo’n certificaat aan dat ze gevorderd zijn, de Weborama templates goed kennen, het maximale hieruit willen en kunnen halen en alles weten over de interactieve mogelijkheden van Rich Media.

Adverteerders en/of mediabureaus weten hierdoor welke creatieve bureaus vaardige developers hebben die het maximale uit Rich Media kunnen halen, op hoog niveau werken en altijd klaarstaan om aanpassingen tijdig te verwerken.

Opzoek naar een Weborama gecertificeerde partner?

Heb je zelf ook toffe Rich Media plannen, kom je er niet uit met je eigen bureau of ben je specifiek op zoek naar een Weborama gecertificeerde partner? Kom dan eens (digitaal) langs voor een bak goede koffie en we vertellen je graag hoe we ook jouw klanten kunnen verrassen met triggerende uitingen.

Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Laatste nieuws & artikelen

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Meet: Jurren

28 april 2023
Door:

Noah de Jong