HTML5 banners.

Een bannerset nodig voor Google Adwords, Doubleclick, Weborama, JustPremium, Sizmek, Adform of een ander platform? Wij zorgen voor een HTML5 bannerset die aan alle eisen van het platform voldoet en bovendien bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen van de campagne.

Banners.

Of er nu HTML5 banners, GIF banners of statische advertenties nodig zijn, wij kunnen in elk stadium van het ontwikkelingsproces betrokken worden. De productie van reguliere IAB banners bestaat normaal gesproken uit: de ontwikkeling van een storyboard, doorvertaling naar één animerend formaat en vervolgens de productie van de overige benodigde formaten. Uiteraard zijn de banners ook geschikt om ingezet te worden op mobiele devices.

Bij TRGR zijn alle uitingen handgemaakt – geen standaard sjabloon, geen gebruik van geautomatiseerde hulpmiddelen en geen onnodig complexe code – waardoor de advertentie altijd geoptimaliseerd is voor het specifieke doeleinde.

Rich Media.

Rich Media banners – opvallende (grote) banners met veel impact – worden ook met behulp van HTML5 ontwikkeld. Vaak bevatten deze banners vaak ook features zoals: interactie, video, audio, augmented- en virtual-reality.

We bouwen online banners die compatibel zijn met alle devices om zo een goede Click-Through Rate en een betere ROI te realiseren. Ons team maakt gebruik van HTML5, CSS3 en JavaScript om de banners te realiseren. Deze aanpak stelt ons in staat om de beste en soepelste animatie te maken voor elk device.

Smart banners.

Banners die weten wat je op een website hebt bekeken, wat je gezocht hebt op Google en zien waar je op dit moment bent, dat noemen we bij TRGR Smart banners. Deze slimme HTML5 banners worden voorzien van data, zodat de bezoeker een relevante boodschap, op een relevant moment en relevante locatie te zien krijgt. 

Een Smart banner kan ook gebruikt worden om alvast bepaalde informatie van de bezoeker te verkrijgen voor de uiteindelijke klik. Deze banners worden ook wel omschreven als Prefill banners, Reponsive banners, Retargeting banners of Dynamische banners.

Netwerken en platforms.

Een correct werkende banner voor een specifiek netwerk of platform (denk hierbij aan bijvoorbeeld Google Ads, DoubleClick en Weborama) ontwikkelen klinkt eenvoudig, maar in de praktijk blijkt helaas toch dat veel bureaus / banner-ontwikkelaars hier de mist in gaan. Wij spenderen veel tijd aan het nauwkeurig hanteren van de juiste specificaties voor elk netwerk. Denk hierbij aan het werken binnen de bestandsgrootte-limiet, gebruik maken van de juiste (hoeveelheid) bestanden en het verwerken van de juiste clickTag.

Platformen

Snel schakelen.

Strakke deadlines, die kennen we. Sterker nog, het overgrote deel van onze opdrachten heeft een krappe deadline. Het liefst nemen we natuurlijk ruim de tijd om goed na te denken (en te sparren) over een html5 bannerset, maar we snappen dat de ideale wereld vaak niet strookt met de realiteit. Daarom denken we graag met de klant mee en zorgen we voor een efficiënte productie-flow en tijdige aanlevering.

TRGR staat voor 1-op-1 contact met de uitvoerende designer en developer. Dit zorgt voor korte lijnen en een vlotte manier van werken.

Neem nu contact met ons op en ervaar onze manier van werken!

Waar kunnen we je bij helpen?

We reageren (heel erg) snel.

Wij geloven dat samenwerken leidt tot het beste resultaat. Samenwerken met elkaar en met onze klanten. Jij hebt kennis van de branche, wij weten hoe we een goed verhaal kunnen vertellen en welke middelen nodig zijn om dit over te brengen aan de doelgroep. Laten we het hier snel eens over hebben, we horen graag van je!

TRGR – Digital Creative Agency