hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

TRGR beeldmerk met gemaakte campagne in het beeldmerk verwerkt.

HTML5 banners

Een bannerset nodig voor Google Adwords, Doubleclick, Weborama, JustPremium, Sizmek, Adform of een ander platform? Wij zorgen voor een HTML5 bannerset die aan alle eisen van het platform voldoet en bovendien bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen van de campagne.

 

Candyspot Napoleon video illustratie

Banners

Of er nu HTML5 banners, GIF banners of statische advertenties nodig zijn, wij kunnen in elk stadium van het ontwikkelingsproces betrokken worden. De productie van reguliere IAB banners bestaat normaal gesproken uit: de ontwikkeling van een storyboard, doorvertaling naar één animerend formaat en vervolgens de productie van de overige benodigde formaten. Uiteraard zijn de banners ook geschikt om ingezet te worden op mobiele devices.

Bij TRGR zijn alle uitingen handgemaakt – geen standaard sjabloon, geen gebruik van geautomatiseerde hulpmiddelen en geen onnodig complexe code – waardoor de advertentie altijd geoptimaliseerd is voor het specifieke doeleinde.

Rich Media

Rich Media banners – opvallende (grote) banners met veel impact – worden ook met behulp van HTML5 ontwikkeld. Vaak bevatten deze banners vaak ook features zoals: interactie, video, audio, augmented- en virtual-reality.

We bouwen online banners die compatibel zijn met alle devices om zo een goede Click-Through Rate en een betere ROI te realiseren. Ons team maakt gebruik van HTML5, CSS3 en JavaScript om de banners te realiseren. Deze aanpak stelt ons in staat om de beste en soepelste animatie te maken voor elk device.

En uiteraard zijn we een Weborama Certified agency!

Tablet mock-up van weborama
meerdere codelijnen voor dynamische banners

Smart banners

Banners die weten wat je op een website hebt bekeken, wat je gezocht hebt op Google en zien waar je op dit moment bent, dat noemen we bij TRGR Smart banners. Deze slimme HTML5 banners worden voorzien van data, zodat de bezoeker een relevante boodschap, op een relevant moment en relevante locatie te zien krijgt.

Een Smart banner kan ook gebruikt worden om alvast bepaalde informatie van de bezoeker te verkrijgen voor de uiteindelijke klik. Deze banners worden ook wel omschreven als Prefill banners, Reponsive banners, Retargeting banners of Dynamische banners.

Netwerken en platforms

Een correct werkende banner voor een specifiek netwerk of platform (denk hierbij aan bijvoorbeeld Google Ads, DV360 en Weborama) ontwikkelen klinkt eenvoudig, maar in de praktijk blijkt helaas toch dat veel bureaus / banner-ontwikkelaars hier de mist in gaan. Wij hanteren nauwkeurig de juiste specificaties voor elk netwerk. Denk hierbij aan het werken binnen de bestandsgrootte-limiet, gebruik maken van de juiste (hoeveelheid) bestanden en het verwerken van de juiste clickTag.

Laptop mock-up van verschillende platformen
Tagline in het wit

“TRGR offers a combination of great creativity and solid technical knowledge about various ad serving platforms. Their works are delivered in an agile and precise way that enabled me to test, learn and move fast according to customer needs in a digital world.”

Nan Shi

Senior media manager, Bugaboo

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Arnoud
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Krappe deadline? Geen probleem!

Ambitieuze deadlines, die kennen we. Sterker nog, meer dan de helft van onze opdrachten heeft een krappe deadline. Het liefst nemen we natuurlijk ruim de tijd om goed na te denken (en te sparren) over een project, maar we snappen dat de ideale wereld vaak niet strookt met de realiteit. Daarom denken we graag met je mee en zorgen we voor een efficiënte productie-flow en tijdige aanlevering.

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.