hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

11 mei 2019

Een nieuwe website

Dat werd ook wel eens tijd, of niet dan?

Een uitstekend voorbeeld van het verhaal van het huis van de schilder. Na meer dan 3 jaar, waarin we inmiddels 2 kantoren verder zijn, flink zijn gegroeid en inmiddels veel meer doen dan alleen banners maken is het eindelijk een feit: We hebben een nieuwe website. Waarom moest dat nou zo lang duren?

Team TRGR bezig met brainstorm
Focus op een goede basis neerzetten

De afgelopen tijd hebben we binnen TRGR hard gewerkt om een goede basis neer te zetten waarop we de komende jaren verder kunnen bouwen. Mooie groeipaden voor onze werknemers, een nauwere samenwerking met Tomorrowmen en een tweetal verhuizingen zorgden er voor dat onze website een ondergeschoven kindje was geworden. Nu we vinden dat alles klaar is voor de volgende fase was dus eindelijk de website aan de beurt.

Het is gelukt en zelfs Pixel kan 'm beheren.

Na een paar maanden hard zwoegen tussen de lopende projecten door is ‘ie dan eindelijk klaar. Helemaal custom gebouwd in WordPress, zodat ‘ie volledig uniek is; zelfs Pixel de kantoorhond ‘m kan beheren. Oké, Pixel misschien niet want het is nog maar een puppy, maar verder kan een kind de was doen. Dit was een enorm grote voorwaarde omdat we vinden dat het up-to-date houden van ons nieuwe uithangbord geen enkele moeite moet kosten.

We hopen dat deze website een mooi beeld geeft van het ‘nieuwe’ TRGR. Heb je zin om eens langs te komen op het Zuiderpark om ons eens met eigen ogen te zien, schroom dan niet en neem contact op.

Pixel achter werklaptop
TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van iemand zonder foto in 1x1 formaat
Weronika Skiba
Interactive Designer

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Laatste nieuws & artikelen

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren

Meet: Niels

13 juni 2023
Profielfoto van Niels