hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

24 november 2021

TRGR knalt de top van de FONK100 Beste bureaus 2021 binnen

TRGR knalt de top van de FONK100 binnen met een 9.27 gemiddeld

Eerlijk is eerlijk. Normaal zijn we niet zo bezig met lijstjes. We steken onze energie liever in knallende campagnes en razendsnelle website voor onze klanten dan dat we onze energie in onze eigen marketing steken. Dat eerste gaat dusdanig goed dat we de spreekwoordelijke zolderkamer al lang zijn ontgroeid en op een schitterende locatie aan het Zuiderpark in Groningen zijn gevestigd. Met inmiddels 14 man en vrouw sterk bedenken en ontwikkelen we daar alles wat het merk van onze klanten online sterker en zichtbaarder maakt. Voor ons ook hoog tijd eens te kijken hoe we ons nou eigenlijk verhouden tot de rest van de ambitieuze Creative Agencies in Nederland. Het resultaat, op z’n Gronings, “kon minder!”

logo best agency fonk100 in kleur

We zijn als TRGR net als alle andere bureau’s beoordeeld op maar liefst 13 disciplines. Van Prijs-prestatie (9.5) tot het Functioneren als business accelerator (9.3) en van Inzet & service (9.5) tot Effectiviteit (9.3). Met een overall score van maar liefst 9.27 komen we terecht op nummer 3 in onze categorie Digital Bureaus Middelgroot 2. In de algemene FONK100 komen we terecht op een meer dan verdienstelijke plek 12. Na meer dan 5 jaar hard werken voor de allerleukste klanten zijn we enorm trots op waar we nu staan. Deze topnotering motiveert ons om het komend jaar nóg beter te doen en onze klanten nóg meer te verrassen.

Wil je zelf ontdekken hoe het is om klant te zijn bij TRGR? Kom dan eens (digitaal) langs voor een bak goede koffie en we vertellen je graag hoe we ook jouw klanten kunnen verrassen met triggerende campagnes en razendsnelle websites. We willen je wel alvast waarschuwen: Expect the unexpected!

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Arnoud
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Laatste nieuws & artikelen

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren

Meet: Niels

13 juni 2023
Profielfoto van Niels