March 18, 2019

Verhuizing naar Zuiderpark in Groningen

TRGR verhuist van het Emmaplein naar het Zuiderpark.

Verhuizen, het geeft ons altijd een tweeledig gevoel. Aan de ene kant verhuis je niet voor niets en is het (vaak) een stap vooruit naar betere dingen. Maar aan de andere kant is hetgeen achter laten, waar we 2 jaren met veel plezier gewerkt hebben ook wel een tikkie emotioneel geladen, want wat hebben we het ook daar mooi gehad.

Ook de startup Tomorrowmen is vanaf maart gevestigd in hetzelfde pand. Tomorrowmen, een digitaal marketingbureau, is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hiervoor namen ze onlangs nog een Bronzen FD Gazellen in ontvangst. De twee bureaus vullen elkaar geïntegreerd aan en gaan een intensieve samenwerking aan.

Yorick Voorthuijzen, eigenaar van Tomorrowmen, is erg enthousiast over de samenwerking van de bedrijven: “We werken al geruime tijd samen en geloven dat specialisten vanuit hun eigen perspectief de beste oplossingen kunnen bieden. Het digitale marketing landschap verandert in hoog tempo, naast het optimaal toepassen van technologie moeten merken zich ook op creatief vlak onderscheiden. Samen met TRGR bieden we nu een perfecte oplossing.”

Dit beaamd Arnoud Kingma, oprichter van TRGR: “Samen met Tomorrowmen krijgen we nog meer inzicht in de prestaties van ons digitale werk en kunnen we blijven innoveren. We vullen elkaar op alle fronten aan en hebben gezamenlijke een enorme schat aan kennis in huis op het gebied van creativiteit, marketing en technologie.”

Bijzonder detail aan deze samenwerking is het feit dat zij eerder samengewerkt hebben bij Storm Digital op deze locatie. Zij zullen in het voormalig pand van Storm Digital, dat onlangs aangekocht werd, elkaar als vanouds treffen bij de koffieautomaat.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Laatste nieuws & artikelen.

Waar kunnen we je bij helpen?

We reageren (heel erg) snel.

Wij geloven dat samenwerken leidt tot het beste resultaat. Samenwerken met elkaar en met onze klanten. Jij hebt kennis van de branche, wij weten hoe we een goed verhaal kunnen vertellen en welke middelen nodig zijn om dit over te brengen aan de doelgroep. Laten we het hier snel eens over hebben, we horen graag van je!

TRGR – Digital Creative Agency