hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

18 maart 2019

Verhuizing naar Zuiderpark in Groningen

TRGR verhuist van het Emmaplein naar het Zuiderpark.

Verhuizen, het geeft ons altijd een tweeledig gevoel. Aan de ene kant verhuis je niet voor niets en is het (vaak) een stap vooruit naar betere dingen. Maar aan de andere kant is hetgeen achter laten, waar we 2 jaren met veel plezier gewerkt hebben ook wel een tikkie emotioneel geladen, want wat hebben we het ook daar mooi gehad.

Ook de startup Tomorrowmen is vanaf maart gevestigd in hetzelfde pand. Tomorrowmen, een digitaal marketingbureau, is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hiervoor namen ze onlangs nog een Bronzen FD Gazellen in ontvangst. De twee bureaus vullen elkaar geïntegreerd aan en gaan een intensieve samenwerking aan.

Trgr pand zuiderpark in herfst

Yorick Voorthuijzen, eigenaar van Tomorrowmen, is erg enthousiast over de samenwerking van de bedrijven: “We werken al geruime tijd samen en geloven dat specialisten vanuit hun eigen perspectief de beste oplossingen kunnen bieden. Het digitale marketing landschap verandert in hoog tempo, naast het optimaal toepassen van technologie moeten merken zich ook op creatief vlak onderscheiden. Samen met TRGR bieden we nu een perfecte oplossing.”

Dit beaamd Arnoud Kingma, oprichter van TRGR: “Samen met Tomorrowmen krijgen we nog meer inzicht in de prestaties van ons digitale werk en kunnen we blijven innoveren. We vullen elkaar op alle fronten aan en hebben gezamenlijke een enorme schat aan kennis in huis op het gebied van creativiteit, marketing en technologie.”

Bijzonder detail aan deze samenwerking is het feit dat zij eerder samengewerkt hebben bij Storm Digital op deze locatie. Zij zullen in het voormalig pand van Storm Digital, dat onlangs aangekocht werd, elkaar als vanouds treffen bij de koffieautomaat.

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Arnoud
Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Laatste nieuws & artikelen

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren

Meet: Niels

13 juni 2023
Profielfoto van Niels