Landingspagina.

Een landingspagina (ook wel landingpage genoemd) is de pagina waar een bezoeker binnenkomt op jouw website na een zoekopdracht in Google, of het klikken op een banner. Een specifieke pagina op je website, die informatie bevat over een specifiek onderwerp. Een goede landingspagina draagt bij aan jouw online vindbaarheid en kan zorgen voor een hogere conversie. Wij ontwerpen landingspagina’s die mooi zijn én converteren.

Call-to-action.

Het verzamelen van leads, het uitbreiden van je mailinglijst of een speciale actiepagina aan de hand van een online campagne. Verschillende redenen voor het laten maken van een landingspagina. Een landingspagina wordt gemaakt met het doel om de bezoeker een actie te laten ondernemen. 

Klikt de bezoeker via een zoekmachine of advertentie naar jouw website, dan komt hij meteen op de juiste pagina terecht. De bezoeker hoeft minder moeite te doen, en de kans dat hij weg klikt is kleiner. Als jij je potentiële klant op de juiste pagina hebt, is het tijd om hem te overtuigen om te converteren.

Betere vindbaarheid.

Het gebruik van landingspagina’s zorgt voor betere vindbaarheid in de zoekmachines. De pagina’s op jou website zijn namelijk specifieker qua onderwerp. Er worden daardoor specifiekere zoekwoorden op de website gebruikt. Hoe specifieker jouw content is hoe eerder jij gevonden wordt. 

Hoewel het goed is dat de bezoeker jou kan vinden, is het belangrijk om de bezoeker niet uit het oog te verliezen. Je moet hem of haar van kwalitatief hoge content blijven voorzien.

Creatie & Optimalisatie

We creëren goede landingspagina’s op basis van onze kennis en de laatste ontwikkelingen op het gebied van  UX (user experience) design, en conversieoptimalisatie (CRO). 

Soms is er al een goede start, en volstaat het om na een expert review van de landingspagina’s een aantal aanpassingen te maken. Meer weten over de expert review of conversie optimalisatie?

Snel schakelen.

Strakke deadlines, die kennen we. Sterker nog, meer dan de helft van onze opdrachten heeft een krappe deadline. Idealiter nemen we natuurlijk ruim de tijd om goed na te denken (en te sparren) over een landingspagina, maar we snappen dat de ideale wereld vaak niet strookt met de realiteit. Daarom denken we graag met de klant mee en zorgen we voor een efficiënte productie-flow en tijdige aanlevering.

TRGR staat voor 1-op-1 contact met de uitvoerende designer en developer. Dit zorgt voor korte lijnen en een vlotte manier van werken.

Neem nu contact met ons op en ervaar onze manier van werken!

Waar kunnen we je bij helpen?

We reageren (heel erg) snel.

Wij geloven dat samenwerken leidt tot het beste resultaat. Samenwerken met elkaar en met onze klanten. Jij hebt kennis van de branche, wij weten hoe we een goed verhaal kunnen vertellen en welke middelen nodig zijn om dit over te brengen aan de doelgroep. Laten we het hier snel eens over hebben, we horen graag van je!

TRGR – Digital Creative Agency