hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Beeldscherm met trgr dashboard in TRGR beeldmerk

Hosting

Wij weten we als geen ander wat de waarde is van een goede en snelle website. Daarom bieden we bij TRGR een dedicated WordPress-hosting aan. Of je een creatieve freelancer bent of een groeiend bedrijf hebt, wij helpen je mee om je bedrijf te laten groeien, ongeacht je branche. 

Peter lachend achter zijn bureau 9x16 formaat

De kracht van snelle WordPress hosting

Een goede en snelle WordPress-hosting biedt verschillende voordelen voor jouw website en de gebruikerservaring van jouw bezoekers. Zo zorgen snelle laadtijden voor een soepele en aangename gebruikerservaring. Bezoekers kunnen snel door je website navigeren, waardoor ze langer blijven en meer geneigd zijn om te converteren. Daarnaast is de snelheid een belangrijke factor voor zoekmachines zoals Google. Bezoekers hebben minder geduld met trage websites, dus een snelle hosting zorgt ervoor dat ze niet gefrustreerd raken en eerder geneigd zijn om actie te ondernemen, zoals een aankoop doen of contact opnemen.

Kortom, een goede WordPress-hosting zorgt voor een positieve gebruikerservaring, verbetert je positie in de zoekresultaten en nog veel meer! Het is een investering die zich uitbetaalt in tevreden bezoekers en zakelijk succes.

Bereid je website voor op groei

Load balancing is een handige technologie die zorgt voor een evenwichtige verdeling van de bezoekers van jouw website. Door deze slimme verdeling, verbetert load balancing de prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van jouw website. Het voorkomt overbelasting van individuele servers, minimaliseert downtime en zorgt voor een vlotte gebruikerservaring. Load balancing helpt je om te voldoen aan de eisen van een groeiend aantal gebruikers en verkeerspieken. Met load balancing ben je klaar om te groeien.

Kevin en Noah nemen de planning door
Jurren laat Stan zijn werk zien

Ontdek de voordelen van onze hostingpakketten

Onze hostingpakketten zijn voorzien van vele extra’s, zonder extra kosten. De hostingpakketten bevatten onder andere caching waarmee jouw website sneller kan laden door de meest recente informatie op te slaan, gratis SSL dat ervoor zorgt dat alle communicatie tussen de website en de gebruiker versleuteld is en Content Delivery Network waarmee statische en dynamische inhoud van een website snel en efficiënt kan worden geleverd aan gebruikers over de hele wereld. 

Maximaliseer de prestaties van jouw website

Bij TRGR bieden we flexibele hosting-, en onderhoudspakketten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleine blog, een bedrijfswebsite of een e-commerceplatform hebt, we hebben een passend plan die past bij jouw behoefte. Onze specialisten staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert.

Arnoud lachend aan het werk achter zijn werkplek
Tagline in het wit

“TRGR offers a combination of great creativity and solid technical knowledge about various ad serving platforms. Their works are delivered in an agile and precise way that enabled me to test, learn and move fast according to customer needs in a digital world.”

Nan Shi

Senior media manager, Bugaboo

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Kaj
Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.