hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Hosting

Wij weten we als geen ander wat de waarde is van een goede en snelle website. Daarom bieden we bij TRGR een dedicated WordPress-hosting aan. Of je een creatieve freelancer bent of een groeiend bedrijf hebt, wij helpen je mee om je bedrijf te laten groeien, ongeacht je branche. 

De kracht van snelle WordPress hosting

Een goede en snelle WordPress-hosting biedt verschillende voordelen voor jouw website en de gebruikerservaring van jouw bezoekers. Zo zorgen snelle laadtijden voor een soepele en aangename gebruikerservaring. Bezoekers kunnen snel door je website navigeren, waardoor ze langer blijven en meer geneigd zijn om te converteren. Daarnaast is de snelheid een belangrijke factor voor zoekmachines zoals Google. Bezoekers hebben minder geduld met trage websites, dus een snelle hosting zorgt ervoor dat ze niet gefrustreerd raken en eerder geneigd zijn om actie te ondernemen, zoals een aankoop doen of contact opnemen.

Kortom, een goede WordPress-hosting zorgt voor een positieve gebruikerservaring, verbetert je positie in de zoekresultaten en nog veel meer! Het is een investering die zich uitbetaalt in tevreden bezoekers en zakelijk succes.

Bereid je website voor op groei

Load balancing is een handige technologie die zorgt voor een evenwichtige verdeling van de bezoekers van jouw website. Door deze slimme verdeling, verbetert load balancing de prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van jouw website. Het voorkomt overbelasting van individuele servers, minimaliseert downtime en zorgt voor een vlotte gebruikerservaring. Load balancing helpt je om te voldoen aan de eisen van een groeiend aantal gebruikers en verkeerspieken. Met load balancing ben je klaar om te groeien.

Ontdek de voordelen van onze hostingpakketten

Onze hostingpakketten zijn voorzien van vele extra’s, zonder extra kosten. De hostingpakketten bevatten onder andere caching waarmee jouw website sneller kan laden door de meest recente informatie op te slaan, gratis SSL dat ervoor zorgt dat alle communicatie tussen de website en de gebruiker versleuteld is en Content Delivery Network waarmee statische en dynamische inhoud van een website snel en efficiënt kan worden geleverd aan gebruikers over de hele wereld. 

Maximaliseer de prestaties van jouw website

Bij TRGR bieden we flexibele hosting-, en onderhoudspakketten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleine blog, een bedrijfswebsite of een e-commerceplatform hebt, we hebben een passend plan die past bij jouw behoefte. Onze specialisten staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert.

“TRGR denkt met je mee, en wist ons altijd positief te verrassen. Met een persoonlijke en open benadering is het voor ons een hele fijne partij om mee samen te werken.”

Frans Zantman

Co-founder, Samenvijf

Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.