hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Beeldscherm met trgr dashboard in TRGR beeldmerk

Onderhoud

TRGR is het go-to team als het gaat om het professioneel beheren en onderhoud van WordPress websites. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om de online aanwezigheid van jouw website te beschermen, de prestaties te boosten en jouw bezoekers de beste online ervaring te bieden. Met onze onderhoudsservices zorgen we ervoor dat jouw website altijd bijgewerkt is en optimaal presteert.

Noah en Kevin aan het werk

Regelmatig onderhouden van je website

Het onderhouden van je WordPress-website is belangrijker dan je denkt. Regelmatig onderhoud zorgt voor een veiligere website, beschermt tegen hackers en malware, en houdt je software up-to-date.

Updates van de WordPress Core, thema’s en plugins bieden nieuwe handige functionaliteiten en verbeterde prestaties. Daarnaast verbetert het ook de laadtijd, optimaliseert de database en zorgt voor een betere gebruikerservaring, wat weer resulteert in een betere vindbaarheid in Google. Kortom, websiteonderhoud is van cruciaal belang voor een veilige, goed functionerende en effectieve WordPress-website.

Een zorgeloze WordPress ervaring

Met onze onderhoudsservice zorgen voor de nieuwste WordPress-core updates, thema-updates en plugin-updates. Hierdoor profiteer je altijd van de nieuwste functies en bugfixes. Daarnaast zorg je ervoor dat je website veilig blijft tegen hackers en malware. We maken zeer regelmatig back-ups van je website, zodat je zeker weet dat je nooit gegevens zult verliezen. Daarnaast monitoren we je website, zodat we direct kunnen ingrijpen wanneer er problemen zijn.

Jurren laat Stan zijn werk zien
Arnoud lachend aan het werk achter zijn werkplek

Een passend onderhoudsplan

Bij TRGR bieden we flexibele hosting-, en onderhoudspakketten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleine blog, een bedrijfswebsite of een e-commerceplatform hebt, we hebben een passend plan die past bij jouw behoefte. Onze onderhoudsspecialisten staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren.

Tagline in het wit

“TRGR denkt met je mee, en wist ons altijd positief te verrassen. Met een persoonlijke en open benadering is het voor ons een hele fijne partij om mee samen te werken.”

Frans Zantman

Co-founder, Samenvijf

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Kaj
Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.