hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

WordPress website

Bij TRGR ontwikkelen we WordPress websites voorzien van de functionaliteiten die nodig zijn om onze klanten te helpen groeien. Samen met onze klanten werken aan oplossingen die écht werken, dat is waar we voor staan. Altijd 100% maatwerk, veilig, snel en SEO vriendelijk. Daarnaast maken we alle websites responsive, voor een optimale ervaring op elk apparaat.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? We nodigen je graag uit voor een (digitale) kop koffie of thee.

Samenwerken aan het beste resultaat.

Ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website? We nemen je graag van begin tot eind mee in het proces en leiden dit in goede banen. Jouw website maken kunnen we niet alleen. Jij kent jouw business als geen ander en we maken tijdens een kick-off, maar ook daarna, dan ook graag gebruik van jouw kennis. Samen gaan we op zoek naar de juiste functionaliteiten, doelen en andere wensen om van jouw nieuwe website een succes te maken.

Wat kan je van ons verwachten?

Een duidelijk proces van begin tot eind;

100% maatwerk;

Mooie en functioneel ontwerp;

Een snelle en veilige WordPress website

Uitstekende support.

Samen maken we jouw nieuwe WordPress website tot succes

Zo ziet ons complete proces eruit:

Kick-off

Tijdens de kick-off bespreken we samen o.a. jouw wensen, doelen en doelgroepen. Met deze informatie bepalen we de strategie.

UX/UI design

De strategie vertalen we door naar een heldere structuur en wireframes. Wanneer alles helder is werken we dit uit in een triggerend ontwerp.

Development

Onze developers zetten het ontwerp om naar een responsive en makkelijk te beheren een WordPress-website.

Oplevering

Nadat alle content in de website verwerkt is (door jou of door ons) en alle functies getest zijn, kan jouw website live gaan met een big bang.

Support

Na de livegang geven we je graag een WordPress-training zodat je de website zelf kan onderhouden. Ook kan je altijd bij ons terecht voor vragen over jouw website.

Optimalisatie

Nadat de website is opgeleverd begint het spel pas echt. Wat werkt er goed en wat kan er toch nog beter. We blijven jouw website graag steeds beter maken.

Waarom een WordPress website

Al onze websites, ook landingspagina’s of werken-bij pagina’s ontwikkelen we in WordPress in combinatie met Elementor. WordPress is een zeer flexibel content management systeem (CMS) en is het meest gebruikte platform, wat doorontwikkeling en een veilige werking garandeert. Door te werken met Elementor kan je zelf gemakkelijk nieuwe pagina’s toevoegen of aanpassingen maken. Besteed je het onderhoud liever uit? Dat kan uiteraard ook!

Dit wordt ons vaker gevraagd

Met alle liefde beantwoorden we jouw vragen. We hebben de meest gestelde vragen met antwoorden hieronder al neergezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Helaas is hier geen eenduidig antwoord op. Net als bij een auto is de prijs sterk afhankelijk van het uiterlijk en alle functionaliteiten die er bij komen kijken.

Veel mensen denken dat WordPress alleen gebruikt kan worden om blogs te beheren. In tegendeel… WordPress is uitermate geschikt om websites te bouwen voor iedere business. Van een zakelijke website tot een webshop en van een vacature website tot een portfolio of kennisbank. Maar liefst 29.3% van alle websites op het internet gebruikt WordPress. Omdat het zoveel wordt gebruikt, worden er ook regelmatig updates uitgevoerd, waardoor de veiligheid optimaal is.

Bij TRGR maken we gebruik van de pagebuilder Elementor. Dit is de meest visuele en gebruiksvriendelijke CMS tool binnen WordPress en wordt gebruikt door dan 7.000.000 websites. De developers van TRGR kunnen met Elementor kostenefficiënt pagina’s en templates aanmaken, welke jij op jouw beurt weer gemakkelijk kan aanpassen.

Bekijk hoe Elementor werkt

Geen paniek! Neem zo snel mogelijk contact op met een van de developers van TRGR en je website staat binnen een mum van tijd weer online. Van de websites die gehost worden bij TRGR, wordt dagelijks automatisch een back-up gemaakt. Met een simpele klik op de knop zet onze developer je website terug naar een moment waarop deze nog wel werkte.

Al onze websites worden voor de meest gebruikte devices, desktop, laptop, tablet en mobiel piekfijn in orde gemaakt. Hier wordt niet alleen de gebruiker van de website blij van, maar ook Google kan dit erg waarderen en beloond je met een aantal bonuspunten.

De gemiddelde kosten van een landingspagina bedragen: €500,- tot €3000,-. Bij TRGR richten we je landingspagina altijd zo in dat we deze in de eventuele toekomst gemakkelijk uit kunnen breiden. Denk hierbij aan verdiepende pagina’s waar je meer uitleg geeft over je dienst of product.

“Voor ons is de website een verlengstuk van wie we zijn en we gebruiken de website dan zelf ook dagelijks. Deze wens, in combinatie met onze positionering, heeft TRGR in samenwerking met ons diverse team fantastisch neer weten te zetten”

Martijn Poortvliet

Eigenaar, DON Hoveniers

Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.