hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Optimalisatie

Website optimalisatie is belangrijk, ook na oplevering. Wij geloven namelijk dat een website nooit echt af is. Daarom kan je bij onze je website laten optimaliseren. Bij optimalisaties kun je denken aan data analyseren en hypotheses testen. Zelfs een kleine aanpassing kan al zorgen voor nieuwe aanvragen, blije klanten of meer conversies. Maar denk ook aan aanpassingen die de vindbaarheid en snelheid van jouw website verhogen.

Ben jij benieuwd hoe we jouw website kunnen optimaliseren?

Jouw website optimaliseren

We streven naar perfectie en we willen graag laten zien waarom optimaliseren zo belangrijk is. Daarom bekijken we graag jouw website en voorzien je van een advies. Onder de indruk van de te behalen winst? Dan stellen we samen concrete en meetbare doelen op. Hier gaan we mee aan de slag om jouw website nog beter, sneller en veiliger te maken.

Wat kan je van ons verwachten?

Wanneer je met ons samenwerkt kan je het het volgende van ons verwachten:

Samen met jou stellen we concrete, meetbare doelen op;

We communiceren duidelijk onze verwachtingen;

Wij maken jouw website nóg gebruiksvriendelijker;

We adviseren over hoe jouw website geoptimaliseerd kan worden.

Hoe optimaliseren we?

We optimaliseren vanuit elke expertise. Dit houdt in dat zowel onze designers als onze developers ervoor zorgen dat jouw website geoptimaliseerd wordt.

Denk aan het analyseren van verschillende data en het uitvoeren van A/B testen of het optimaliseren van de snelheid van websites. Ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je bij ons terecht.

"TRGR is een uitermate creatief bureau, waar bij iedere nieuwe opdracht met een frisse blik met je wordt meegedacht. Samen hebben we gezorgd voor een uniforme lijn HTML5 banners voor meer dan 15 merken, waarbij een vlotte samenwerking realiseerde in een supersnelle oplevering."

Floor Boerema

Sr. Digital Marketeer, Noordhoff Uitgevers

Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.