TRGR kantoor
TRGR kantoor

Een landings­pagina
laten maken.

Het verzamelen van leads, het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines of een speciale landingspagina die aansluit bij een online campagne? Een landingspagina heeft als doel om de bezoeker een actie te laten ondernemen. Wij maken landingspagina’s die mooi zijn én converteren.

Campagne
landingspagina.

Een goede online campagne kan niet zonder goede landingspagina. Om ervoor te zorgen dat een social media- of bannercampagne maximaal resultaat boekt, is het belangrijk dat een bezoeker op de juiste pagina terecht komt en weet wat er van hem of haar verwacht wordt. We ontwerpen jouw landingspagina zo, dat deze perfect aansluit bij de campagne. En omdat we de pagina ontwikkelen in WordPress is het zelf aanpassen van de inhoud een koud kunstje. 

Betere vindbaarheid door landingspagina’s.

Landingspagina’s zorgen voor betere vindbaarheid in zoekmachines  omdat de content specifiek is zal deze over het algemeen beter vindbaar zijn dan een pagina die verschillende onderwerpen behandelt.

Denk aan een titel die goed aansluit, een URL waar het belangrijkste zoekwoord in staat, en de mogelijkheid om zowel intern als extern naar de pagina te linken. Als jij je potentiële klant op de juiste pagina hebt, is het tijd om hem te laten converteren.

Haal meer uit je landingspagina.

Door middel van een doordacht UX Design in combinatie met goed leesbare teksten en duidelijke “call-to-actions” zorgen we dat bezoekers jouw landingspagina’s begrijpen en overgaan tot de gewenste actie. 

Zelf kan je ook een bijdrage leveren aan het succes van de landingspagina. Denk hierbij aan het bouwen van een linkprofiel. Dit geldt voor interne- en externe links. Zorg ook dat de pagina opgenomen is in jouw sitemap en dat je de data meet.

Wat kan je van ons
verwachten.

  • Een duidelijk proces van begin tot eind;
  • 100% maatwerk;
  • Mooi en functioneel ontwerp;
  • Een snelle en veilige WordPress website;
  • Uitstekende support.

Een digitaal
kijkje in de keuken.

Succesvolle websites zijn het resultaat van goed samenwerken.
Onze cases geven een digitaal kijkje in de keuken. Zo laten we zien hoe we te werk gaan en tot welk resultaat dit leidt.

Projectmanager en contactpersoon Arjen Kramer

Arjen Kramer

Team lead - projectmanager

Benieuwd wat TRGR
voor jou kan betekenen.

Heb je vragen over User Experience of User Interface óf wil je weten wat het gaat kosten om een webdesign te laten maken? Schroom dan niet en neem snel contact op met Arjen! Vul het formulier in en hij reageert op werkdagen binnen 24 uur.