hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Man met smartphone in hand Voys in TRGR beeldmerk

Landingspagina

Een landings­pagina laten maken. Het verzamelen van leads, het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines of een speciale landingspagina die aansluit bij een online campagne? Een landingspagina heeft als doel om de bezoeker een actie te laten ondernemen. Wij maken landingspagina’s die mooi zijn én converteren.

Peter kijkt over de schouder van Niels mee in 1x1 formaat

Campagne landingspagina

Een goede online campagne kan niet zonder goede landingspagina. Om ervoor te zorgen dat een social media- of bannercampagne maximaal resultaat boekt, is het belangrijk dat een bezoeker op de juiste pagina terecht komt en weet wat er van hem of haar verwacht wordt. We ontwerpen jouw landingspagina zo, dat deze perfect aansluit bij de campagne. En omdat we de pagina ontwikkelen in WordPress is het zelf aanpassen van de inhoud een koud kunstje.

Betere vindbaarheid door landings­pagina’s.

Landingspagina’s zorgen voor betere vindbaarheid in zoekmachines omdat de content specifiek is zal deze over het algemeen beter vindbaar zijn dan een pagina die verschillende onderwerpen behandelt.

Denk aan een titel die goed aansluit, een URL waar het belangrijkste zoekwoord in staat, en de mogelijkheid om zowel intern als extern naar de pagina te linken. Als jij je potentiële klant op de juiste pagina hebt, is het tijd om hem te laten converteren.

De arm van Stan met het tekentablet in 1x1 formaat
Peter, Kevin en Meike in een meeting in 1x1 formaat

Haal meer uit je landings­pagina.

Door middel van een doordacht UX Design in combinatie met goed leesbare teksten en duidelijke “call-to-actions” zorgen we dat bezoekers jouw landingspagina’s begrijpen en overgaan tot de gewenste actie.

Zelf kan je ook een bijdrage leveren aan het succes van de landingspagina. Denk hierbij aan het bouwen van een linkprofiel. Dit geldt voor interne- en externe links. Zorg ook dat de pagina opgenomen is in jouw sitemap en dat je de data meet.

Tagline in het wit

"TRGR is een uitermate creatief bureau, waar bij iedere nieuwe opdracht met een frisse blik met je wordt meegedacht. Samen hebben we gezorgd voor een uniforme lijn HTML5 banners voor meer dan 15 merken, waarbij een vlotte samenwerking realiseerde in een supersnelle oplevering."

Floor Boerema

Sr. Digital Marketeer, Noordhoff Uitgevers

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Kaj
Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.