hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

12 januari 2022

Gevestigd in Friesland? Krijg tot €3.000,- subsidie op jouw nieuwe website of campagne!

Update: Wow! Binnen 10 dagen is het budget van de subsidie bereikt. Er is zelfs meer subsidie aangevraagd dan het beschikbare budget. Helaas kan je dus geen subsidie meer aanvragen. Zodra er weer een nieuwe subsidieronde beschikbaar komt, laten we het weten! Uiteraard kan je alsnog bij ons terecht voor je nieuwe website of campagne.

hero-image-subisidie.jpg
Met behulp van de subsidie ‘Digitalisering Fryslan 2022’ krijgen Friese ondernemingen tot wel €3.000,- vergoed op de kosten van een nieuwe website of online campagne.

Bij TRGR helpen we onze klanten verder door websites te ontwikkelen die alle verwachtingen overtreffen en door ijzersterke campagnematerialen te maken. Samen met jou denken we na over hoe we jouw klanten nog meer kunnen triggeren. En nu, met behulp van de subsidie “Digitalisering Fryslân 2022” krijg je als Friese onderneming tot € 3.000,- vergoed op de kosten van een nieuwe website of campagne.

Met de subsidie “Digitalisering Fryslân 2022” kan je 50% van de kosten, tot een maximum van € 3.000,- vergoed krijgen op uitgaven die het digitale bereik van jouw bedrijf versterken. Zo kan je door ons een nieuwe website laten maken of je huidige website optimaliseren op het op het gebied van conversie, SEO of sitespeed. Maar ook een online campagne met bijpassende landingspagina draagt bij aan omzetgroei en komt dus in aanmerking voor de subsidie.

3.png

Wel moet aan een aantal voorwaarden voldaan worden, om in aanmerking te komen voor de subsidie. Onder andere;

  • De aanvraag voor 20 mei 2022 binnen moet zijn;
  • De verstrekte subsidie moet minimaal € 1.000,- zijn;
  • Op het moment van aanvragen heb je een fysieke vestiging in Fryslân;
  • Je hebt een ondertekende offerte of opdrachtbevestiging die op de datum van aanvraag niet ouder is dan 3 weken.

Deze kans wil je natuurlijk niet laten liggen en maakt dit hét moment om in actie te komen. Neem daarom snel contact op met Kaj (kaj@trgr.nl). Hij neemt je graag mee in dit proces en vertelt je er meer over!

Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Laatste nieuws & artikelen

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Meet: Jurren

28 april 2023
Door:

Noah de Jong