hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

20 juni 2022

Drentse bedrijven: Tot €3.000,- subsidie voor de realisatie van een nieuwe website of campagne

Met behulp van de ‘Digitaliseringvoucher Drenthe 2022’ kan je als Drentse onderneming tot wel €3.000,- subsidie krijgen voor de realisatie van een nieuwe website of online campagne.

Eerder dit jaar plaatsten we al een bericht over een subsidie voor bedrijven uit Friesland. Het budget was in 10 dagen op, maar gelukkig hebben we inmiddels een aantal klanten blij kunnen maken met een razendsnelle WordPress website en/of ijzersterke campagne. Sinds 17 mei is er ook voor Drentse ondernemingen een budget beschikbaar en krijg je 50% van de kosten (tot €3.000,-) vergoed op de kosten van een nieuwe website of campagne.

digitaliseringvoucher-drenthe-2022.jpg
3.png

Met de Digitaliseringvoucher Drenthe 2022 krijg je de kans om jouw onderneming (meer) digitaal te maken. Zo kan je door ons een nieuwe website laten maken, je huidige website laten optimaliseren, of een online campagne laten opzetten. Jouw project komt in aanmerking voor subsidie wanneer het bijdraagt aan behoud of vergroten van omzet of winst of aan verbetering van digitaal bereik of weerbaarheid. Interne kosten, interne leveringen tussen bedrijven die in een groep verbonden zijn. SEO en SEA, aanschaf van hardware, trainingen en workshops en kennisinhuur/advieskosten komen helaas niet in aanmerking voor subsidie.

Uiteraard zijn er een aantal andere voorwaarden waar je aan moet voldoen:

  • Je bedrijf of organisatie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zonder i.o. status;;
  • Je hebt op het moment van aanvragen minimaal 1 fysieke vestiging in Drenthe;
  • De aanvraag moet voor 31 december 2022 binnen zijn;
  • De minimale subsidie moet €1.500 zijn;
  • De verplichting mag maximaal 3 weken vóór indienen van de aanvraag zijn aangegaan.

 

Op het moment van schrijven is het resterende subsidie budget nog ruim €200.000, en dat betekent nog maar zo’n 100 aanvragen! Gaat het net zo snel als de Friese subsidie regeling? Wees er snel bij, en laat deze kans niet liggen!  Neem snel contact op met Kaj (kaj@trgr.nl) of bel +31 (0) 50 211 24 98. Hij neemt je graag mee in dit proces en vertelt je er meer over!

Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Laatste nieuws & artikelen

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Meet: Jurren

28 april 2023
Door:

Noah de Jong