hallo@trgr.nl

050 211 2548

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

12 mei 2023
Door:

Arnoud Kingma

Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

12 mei 2023

Tijdelijk weer €2.500 digitalisatie subsidie­mogelijk­heden

Ontvang €2.500 digitalisatie subsidie!

Vind jij dat het hoog tijd is dat jouw bedrijf sneller, slimmer en efficiënter werkt? Dan is nu het moment! Vanaf 17 mei is er weer een nieuwe pot met subsidie beschikbaar gesteld door Mijn Digitale Zaak om jouw bedrijf te digitaliseren. €2.500 euro die jij kunt gebruiken om je bedrijf te optimaliseren. Bij TRGR tillen wij jouw digitalisatie naar het volgende niveau en zorgen wij ervoor dat je online zichtbaarheid vergroot wordt.

Vertel mij meer

 

Voor wie en waarom is deze subsidie?

Deze subsidie is in het leven geroepen omdat veel bedrijven willen digitaliseren, maar vaak niet weten waar ze moeten beginnen. Herken jij jezelf hierin? TRGR neemt je bij de hand en zorgt ervoor dat jouw digitalisatie een daverend succes wordt. Het is zo dat ondernemers die gebruik maken van digitale mogelijkheden sneller groeien, efficiënter werken en stukken winstgevender zijn. Deze subsidie is dus mooi meegenomen! De inschrijving start 17 mei en je hebt tot 14 juli de tijd om de subsidie aan te vragen. Het totale budget is €870.000 (±350 aanvragen) en op is op, dus wees er snel bij!

subsidie-digitalisering
Waar kan ik deze subsidie voor gebruiken?

Deze subsidie is bedoeld voor het aanschaffen van digitale technologie en het inwinnen van advies. Zo kan je dus door ons een nieuwe website laten maken, je bestaande website optimaliseren, een sterke online campagne laten ontwikkelen of nog veel meer digitale ondersteuning.

Vertel mij meer

 

Wanneer kom ik in aanmerking?

Mijn Digitale Zaak heeft een paar punten waar ondernemers aan moeten voldoen. Als eerste moet je ingeschreven staan bij de KvK. Daarnaast moet je tussen de twee en de vijftig werknemers in dienst hebben. Ten slotte mag je niet meer dan €10 miljoen jaaromzet gedraaid hebben. De verdere voorwaarden staan hier.

Wees er dus snel bij en laat deze kans niet missen! Wil jij hier meer over weten? Neem dan snel even contact op met Arnoud (arnoud@trgr.nl) of bel +31 (0) 50 211 24 98. Hij neemt je graag mee in het proces en vertelt je er meer over!

Arnoud Kingma
Sr. Creative & Managing partner

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Laatste nieuws & artikelen

Meet: Jurren

28 april 2023
Door:

Noah de Jong

Woo­Commerce, dé WordPress plugin voor jouw online shop!

1 augustus 2022
Door:

Jesper Veenma