hallo@trgr.nl

050 211 2548

Maatwerk website laten maken Groningen: De key tot online succes

9 oktober 2023
Door:

Kaj Haandrikman

Maatwerk website, uittekenen op tablet met verschillende kleuren
Snel naar:

Campagnes maken die raken, daar zijn we goed in en worden we blij van.

Websites met net dat beetje extra, daar gaan we voor.

Ga ook voor werk dat raakt.

Beeldscherm met trgr dashboard in TRGR beeldmerk

Professionele websites laten maken met WordPress

Wil je een professionele website laten maken die perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen? Bij TRGR zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte websites met behulp van het krachtige WordPress-platform.

Ons ervaren team van designers en developers staat klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Ben jij klaar om een website te laten maken die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt?

Noah en Kevin bespreken de weekplanning in 9x16 formaat
Noah en Arnoud zitten op bank en lachen om verhaal in 1x1 formaat

Op maat gemaakte websites met behulp van WordPress

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte website met WordPress?

Een op maat gemaakte website biedt talloze voordelen. Met WordPress als ons platform kunnen we een website ontwikkelen die volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een eenvoudige informatieve website wilt of een complexe e-commerce site, met WordPress hebben we de flexibiliteit en mogelijkheden om aan al jouw wensen te voldoen. Onze experts werken nauw met je samen om een website te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Wij dragen graag bij aan jouw online success!

Bij TRGR begrijpen we dat jouw website een cruciaal onderdeel is van jouw online succes. Met onze expertise in het maken van op maat gemaakte WordPress-websites kunnen we een website creëren die voldoet aan al jouw verwachtingen. We combineren creativiteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid om jouw online aanwezigheid te versterken.

Tagline in het wit

Mooie en succesvolle websites zijn het resultaat van goed samenwerken. Onze cases geven een digitaal kijkje in de keuken.

Samen maken we jouw nieuwe WordPress website tot succes

Kennismaking & strategie

We beginnen met een grondige kennismaking om jouw bedrijf en doelstellingen te begrijpen. Samen identificeren we de essentie van jouw merk en bepalen we de strategie voor jouw nieuwe WordPress website.

UX/UI design

Onze designers gaan aan de slag om een aantrekkelijk en intuïtief ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. We leggen de nadruk op een uitstekende gebruikerservaring (UX) en een prachtige interface (UI). We zorgen ervoor dat de website volledig responsive is en optimaal functioneert op alle apparaten, zodat jouw bezoekers een naadloze ervaring hebben.

Development

Onze ervaren developers zetten jouw visie om in hoogwaardige, functionele websites. Met expertise in WordPress en gebruik van de nieuwste technologieën zorgen we voor een visueel aantrekkelijke, responsive en gebruiksvriendelijke website. Van aangepaste functionaliteiten tot optimale prestaties, ons team combineert technische kennis met creativiteit voor online succes.

Oplevering

Nadat alle content is geïmplementeerd, zorgen we voor een grondige kwaliteitscontrole en testen we de functionaliteit van de website. Zodra alles gereed is, lanceren we jouw nieuwe website met een optimale gebruikerservaring en zorgen we ervoor dat deze technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Support

We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud voor jouw WordPress-website. Of het nu gaat om het beantwoorden van jouw vragen, het uitvoeren van updates of het oplossen van eventuele technische problemen, ons team staat altijd voor je klaar.

Optimalisatie

Nadat de website is opgeleverd begint het spel pas echt. Wat werkt er goed en wat kan er toch nog beter. We blijven jouw website graag steeds beter maken.

Dit wordt ons vaker gevraagd

Met alle liefde beantwoorden we jouw vragen. We hebben de meest gestelde vragen met antwoorden hieronder al neergezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij TRGR combineren we een focus op de gebruikerservaring, hoogwaardige techniek en snelle hosting om opvallend rake websites te creëren. We denken vanuit de bezoekers en houden rekening met jouw wensen, terwijl we 1-op-1 contact en snelle communicatie bieden met onze designers en developers.

We beginnen bij de basis en volgen een duidelijk proces om ervoor te zorgen dat jouw website een succes wordt. Van verkenning en strategie tot UX/UI design, development en optimalisatie, we werken samen om een website te bouwen die perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Onze designers vertalen de strategie naar een heldere structuur en wireframes. We werken dit uit in een aantrekkelijk UI design, waarbij we de look & feel bepalen en de focus leggen op de juiste zaken, zoals primaire en secundaire conversies. Het resultaat is een design dat raakt en jouw bezoekers aanspreekt.

Ja, we staan (bijna) altijd voor je klaar. Na de livegang geven we je graag een WordPress-training, zodat je zelf jouw website kunt onderhouden. Je kunt ook altijd bij ons terecht voor vragen over jouw website of ondersteuning bij verdere optimalisatie.

Ja, we bieden razendsnelle hosting met handige functies inbegrepen. Daarnaast kunnen we een onderhoudscontract aanbieden voor jouw website. We zorgen voor dagelijkse back-ups, periodieke updates en een veilige werking op verschillende apparaten en browsers.

Ja, we bieden ook optimalisatiediensten voor bestaande websites. We voeren een grondige analyse uit, identificeren verbetermogelijkheden en implementeren effectieve optimalisatiestrategieën om de prestaties en gebruikerservaring van jouw website te verbeteren.

TRGR blur medewerkers mock-up
Profielfoto van Kaj
Kaj Haandrikman
Team lead / Websites

Benieuwd wat trgr voor jou kan betekenen?

Heb je vragen of wil je weten wat TRGR voor jou kan betekenen? Schroom dan niet en neem snel contact op! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.